Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe

De geur +

Pâtisserie meets Perfume 2: De geur van Pâtisserie en Parfum 2: De geur L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe

L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe is een fruitig gourmand parfum van het Franse bedrijf L'Occitane voor iedereen die ervan houdt heerlijk te zijn. Gemaakt door L'Occitane de gastparfumeur, Pâtissier Pierre Hermé, lijkt L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe het op een knabbelen van contrasterende geuren. Als onderdeel van de Limited Edition L'Occitane van 2015, staat het L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe naast twee andere gastronomische geuren: Jasmine Immortelle verleidt met zijn sensuele, gastronomische liaison met Neroli. Pierre Hermé's derde creatie Miel Mandarin maakt indruk met poederig-zoete nuances van bijenwas, karamel en tonkaboon.

Het boeket van het tweede parfum van de serie, L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe is fruitig en kruidig. Bitterzoet zijn de verleidelijke topnoten van verse grapefruit, omgeven door rabarber, citroen en cipres. Rijk aan contrast is zijn geurige hart, een zacht liaison van kruidnagel, nootmuskaat en lavandin. De basisnoot van de L'Occitane Pamplemousse onthult houtachtige cederaroma's in combinatie met vetiver. L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe Het is dus een groene gastronomische geur waarvan de kruidige facetten in contrast staan met de pittige fruitigheid van de grapefruit.

De flacons en verpakkingen van de Naschwerk-collectie, gemaakt door L'Occitane oprichter Olivier Baussan, verschenen ook in de vorm van Franse taarten en zoete lekkernijen. Deze geurcollectie is dus perfect voor het ruiken en zoeten van winterse dagen: of het nu verleidelijk sensueel, poederig-zoet of, zoals in het geval van L'Occitane Pamplemousse Rhubarbe fruitig-woodig is.

Kopnoten:
Grapefruit
Rabarber
Citroen
Cipres
Hartnoten:
Kruidnagel
Muskaat
Lavendel
Basisnoten:
Ceder
Vetiver
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.