Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Herbae

uitverkocht producten +

De geur +

De L'Occitane Herbae - een ode aan de wilde natuur

De frisse, groene L'Occitane Herbae is een ode aan de ongerepte natuur en de wilde landschappen van Frankrijk. Deze delicate damesgeur huldigt de natuurlijke aroma's van de Provence en straalt een heerlijke lichtheid en levensvreugde uit.

De intense topnoot overtuigt met een kunstige mix van warme, zoete en fruitig-frisse aroma's. De muskusachtige, bloemig-zoete geurnuances van het absolue van ambrettezaad verenigen zich met kruidige, aromatische roze peper om een warme, sensuele compositie te creëren die heerlijk wordt aangevuld door de fruitig-frisse citrusnoten van Italiaanse bergamot.bergamot. L'Occitane Herbae biedt ook exquise aromatics in de hartnoot. De zoete, honingachtige geur van de witte dovenetelbloem wordt vergezeld door het romantisch-bloemige aroma van de wilde roos. De braambes geeft de compositie een frisse, fruitige, bijna groenzure noot die contrasteert met de zoete, warme nuances. De zeer aromatische, balsemachtige scharlei rondt de hartnoot af en roept associaties op met de schijnbaar eindeloze lavendelvelden van Zuid-Frankrijk.Met de warme, aromatische basisnoot onderstreept de L'Occitane Herbae het aangename, lichte gevoel dat de drager omhult. Aromatisch zoet gras, waarvan de geur enigszins aan bosvos doet denken, ontmoet sensueel-dierlijke, zoete muskus. Daarbij komt de poederig-zachte cashmeran, die met zijn muskus-, amber- en houtachtige nuances voor een behaaglijke warmte zorgt.

Met deze intense, buitengewoon groene compositie is L'Occitane erin geslaagd een geur te creëren die aanvoelt als een mooie zomerdag in de Provence. U voelt letterlijk de verwarmende zonnestralen op uw huid, ruikt de wilde kruiden en de aroma's van vers fruit. Dit gevoel van vrijheid, lichtheid en natuurlijkheid is vakkundig vastgelegd door L'Occitane Herbae.

Kopnoten:
ambrettezaden-absolue
Italiaanse bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
Witte dovenetel bloem
Wildroos
Braambes
Scharlei
Basisnoten:
Zoet gras
cashmeran
muskus
Parfumeur:
Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten