Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Osmanthus

De geur +

L'Occitane Osmanthus - een onvergelijkbare damesgeur

Osmanthus van L'Occitane en Provence onthult een betoverende bloemige, frisse en fruitige geur voor vrouwen. Een zeer delicate, natuurlijk elegante en uiterst charmante geur die draait om de gele bloemen van Osmanthus en hun betoverende aroma's. L'Occitane Osmanthus benadrukt de schoonheid van de bloem en die van de draagster en straalt gevoelens van geluk, harmonie en rust uit.

De compositie opent met een zoete, fruitige en verfrissende topnoot van fluweelzachte aroma's van abrikoos, sappige peer en bittere sinaasappelolie. Het hart stijgt vervolgens bloemig met Chinese Osmanthus absolue als de dominante, centrale noot van de geur, vergezeld door wortelzaadolie en de bloemige akkoorden van Mahonial. De basis benadrukt de betoverende geurbeleving met de romige, warme en houtachtige noten van cederhout, sandelhout en ambrettolide, die een gevoel van welzijn oproepen.

L'Occitane Osmanthus presenteert zich als een lichte, stemmingsverhogende, vrolijke en heerlijk inspirerende damesgeur die bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

De Osmanthus eau de toilette van L'Occitane en Provence wordt geleverd in een elegante flacon met een minimalistisch maar zeer stijlvol design. De cilindrische flacon is gemaakt van stevig, helder glas met versterkte zijkanten en een glazen voet. De geur glinstert zachtjes door het transparante glas in een lichtbeige kleur. Aan de bovenkant van de flacon zit een zilverkleurige, schroefvormige verstuiver van roestvrij staal. De bloemen van Osmanthus zijn transparant verwerkt op de voorkant, terwijl de geurnaam in verspringende rode letters is gedrukt. De merknaam L'Occitane verschijnt in een doorschijnende, ingegoten vorm in de glazen basis. De L'Occitane Osmanthus flacon is zowel modern als artistiek origineel en is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook een aantrekkelijk decoratief statement.

De vrouwelijke geur L'Occitane Osmanthus werd gelanceerd in het voorjaar van 2021. Het Franse cosmeticahuis uit de Provence liet zich voor deze geur inspireren door osmanthusbloesems, een zeldzame, kostbare en fascinerende grondstof. De Osmanthus boom bloeit in de herfst en verspreidt zijn heerlijke, inspirerende geur overal in de lucht, die duidelijk waarneembaar is, vooral omdat de meeste andere planten tegen die tijd al vervaagd zijn. De Osmanthus die voor de eau de toilette is gebruikt, komt uit Guilin in het zuidoosten van China. In de reclamecampagne promoot L'Occitane zijn geur met verschillende foto's en reclamebeelden. Deze omvatten inspirerende en kunstig geschilderde illustraties van illustrator Robert Frank Hunter, die de imposante bergen en omgeving van Guilin tonen samen met de betoverende geel bloeiende Osmanthus bomen.

De vrouwengeur L'Occitane Osmanthus is gecreëerd in samenwerking met de gerenommeerde parfumeurs Michel Girard en Marypierre Julien. De Franse parfumeur Michel Girard komt uit de parfumstad Grasse en een familie van parfumeurs die al meerdere generaties overspant. Voordat hij echter het pad van zijn voorouders volgde en parfumeur werd, studeerde hij bedrijfskunde. Michel Girard werkte succesvol voor Robertet en Quest International. Sinds 2007 is hij parfumeur bij Givaudan. Hij heeft in de loop van zijn carrière talloze exquise geuren gecreëerd, zoals Dolce & Gabbana Rose The One (2009), Joop! Wolfgang Joop (2008 met Louise Turner) en Boucheron Orange de Bahia (2019).

Marypierre Julien is ook een Franse parfumeur van Givaudan. Ze voltooide haar parfumopleiding aan de ISIPCA in 1997 en werd opgeleid in de kunst van het parfumeren bij Symrise/Florasynth. Ze werkte voor Takasago en Quest voordat ze bij Givaudan kwam. Haar succesvolle werken omvatten de geuren Ivanka Trump Ivanka Trump (2012), Jessica Simpson Ten (2015) en Ed Hardy Skulls & Roses for Her (2012).

Parfümeur:
Michel Girard, Marypierre Julien
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten