Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Osmanthus

De geur +

L'Occitane Osmanthus - een onvergelijkbare vrouwengeu

Osmanthus van L'Occitane en Provence onthult een fascinerende bloemige, frisse en fruitige geur voor vrouwen. Een zeer delicate, natuurlijk elegante en uiterst charmante geur die draait om de gele bloemen van Osmanthus en hun betoverende aroma's. L'Occitane Osmanthus benadrukt zowel de schoonheid van de bloem als die van de draagster en straalt gevoelens van geluk, harmonie en vredigheid uit.

De compositie opent met een zoete, fruitige en verfrissende topnoot van fluweelzachte aroma's van abrikoos, sappige peer en bittere sinaasappelolie. Het hart stijgt dan bloemig op met de Chinese Osmanthus Absolue Orpur als dominante, centrale noot van de geur, vergezeld door wortelzaadolie en de bloemige akkoorden van Mahonial. De basis onderstreept de betoverende geurbeleving met de romige, warme en houtachtige noten van cederhout, sandelhout en ambrettolide, die een gevoel van welzijn oproepen.

L'Occitane Osmanthus presenteert zich als een lichte, stemmingsopwekkende, vrolijke en heerlijk inspirerende geur voor vrouwen die bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

De Eau de Toilette Osmanthus van L'Occitane en Provence zit in een elegante flacon met een minimalistisch maar zeer stijlvol design. De cilindrische flacon bestaat uit een massief en helder glas met versterkte zijkanten en een glazen voet. De geur glinstert zachtjes door het transparante glas in een lichtbeige tint. De kop van de flacon wordt gevormd door een zilverkleurige en schroefvormige verstuiver van roestvrij staal. Op de voorkant zijn de bloesems van Osmanthus transparant verwerkt, terwijl de geurnaam in rode letters offset gedrukt is. De merknaam L'Occitane is doorschijnend in de glazen bodem verwerkt. De fles van L'Occitane Osmanthus is zowel modern als artistiek origineel en neemt naast zijn praktisch gebruik ook op een aantrekkelijke decoratieve manier zijn plaats in.

De vrouwelijke geur L'Occitane Osmanthus werd in het voorjaar van 2021 gelanceerd. Het Franse cosmeticahuis uit de Provence liet zich voor dit parfum inspireren door de bloemen van Osmanthus als zeldzame, kostbare en fascinerende grondstof. De Osmanthus boom bloeit in de herfst en verspreidt zijn heerlijke, inspirerende geur over de hele lucht, die duidelijk merkbaar is, vooral omdat de meeste andere planten tegen die tijd al verwelkt zijn. De Osmanthus die voor de eau de toilette wordt gebruikt, komt uit Guilin in het zuidoosten van China. In de reclamecampagne promoot L'Occitane zijn geur in verschillende foto's en reclamebeelden. Deze omvatten inspirerende en kunstig geschilderde illustraties van illustrator Robert Frank Hunter, die de imposante bergen en omgeving van Guilin tonen, samen met de betoverende geelbloeiende Osmanthus bomen.

Het damesparfum L'Occitane Osmanthus werd gecreëerd door de gerenommeerde parfumeurs Michel Girard en Marypierre Julien in samenwerking.

De Franse parfumeur Michel Girard is afkomstig uit de parfumstad Grasse en een familie van parfumeurs van verschillende generaties. Maar voordat hij de weg van zijn voorouders volgde en parfumeur werd, studeerde hij bedrijfskunde. Michel Girard werkte met succes voor Robertet en Quest International. Hij is parfumeur bij Givaudan sinds 2007. Hij creëerde talrijke exquise geuren tijdens zijn carrière, zoals Dolce & Gabbana Rose The One (2009), Joop! Wolfgang Joop (2008 met Louise Turner) of Boucheron Orange de Bahia (2019).

Marypierre Julien is ook een Franse parfumeur van Givaudan. Zij studeerde af aan het ISIPCA in 1997 en volgde een opleiding parfumerie bij Symrise/Florasynth. Ze werkte voor Takasago en Quest voordat ze bij Givaudan kwam. Tot haar succesvolle werk behoren de geuren Ivanka Trump (2012), Jessica Simpson Ten (2015) en Ed Hardy Skulls & Roses for Her (2012).

Kopnoten:
Abrikoos
Peer
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Osmanthus
wortelzaden
Mahonial
Basisnoten:
ambrettolid
Sandelhout
Cederhout
Parfumeur:
Michel Girard, Marypierre Julien
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

5 88
toepassen