Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Osmanthus

De geur +

L'Occitane Osmanthus - een onvergelijkbare vrouwengeu

Osmanthus van L'Occitane en Provence onthult een fascinerende bloemige, frisse en fruitige geur voor vrouwen. Een zeer delicate, natuurlijk elegante en uiterst charmante geur die draait om de gele bloemen van Osmanthus en hun betoverende aroma's. L'Occitane Osmanthus benadrukt de schoonheid van de bloem en die van de draagster en straalt gevoelens van geluk, harmonie en rust uit.

De compositie opent met een zoete, fruitige en verfrissende topnoot van fluweelachtige aroma's van abrikoos, sappige peer en bittere sinaasappelolie. Het hart is vervolgens bloemig met Chinese Osmanthus -Absolue als de dominante, centrale noot van de geur, vergezeld door wortelzaadolie en de bloemige akkoorden van Mahonial. De basis onderstreept de betoverende geurbeleving met de romige, warme en houtachtige noten van cederhout, sandelhout en ambrettolide, die een gevoel van welzijn oproepen.

L'Occitane Osmanthus presenteert zichzelf als een lichte, stemmingsverhogende, vrolijke en heerlijk inspirerende damesgeur die bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

De Eau de Toilette Osmanthus van L'Occitane en Provence wordt geleverd in een elegante flacon met een minimalistisch maar zeer stijlvol ontwerp. De cilindrische flacon bestaat uit een stevig en helder glas met versterkte zijkanten en een glazen voet. De geur glinstert zachtjes door het transparante glas in een lichtbeige tint. De kop van de flacon wordt gevormd door een zilverkleurige en schroefvormige verstuiver van roestvrij staal. Op de voorkant zijn de bloesems van Osmanthus transparant verwerkt, terwijl de geurnaam offset in rode letters is gedrukt. De merknaam L'Occitane is doorschijnend verwerkt in de glazen basis. De flacon van L'Occitane Osmanthus is zowel modern als artistiek origineel en neemt naast zijn praktische gebruik ook een aantrekkelijke decoratieve plaats in.

De vrouwelijke geur L'Occitane Osmanthus werd gelanceerd in het voorjaar van 2021. Het Franse cosmeticahuis uit de Provence liet zich voor deze geur inspireren door de Osmanthus bloemen als zeldzame, kostbare en fascinerende grondstof. De Osmanthus boom bloeit in de herfst en verspreidt zijn heerlijke, inspirerende geur door de hele lucht, die duidelijk waarneembaar is, vooral omdat de meeste andere planten tegen die tijd al vervaagd zijn. De Osmanthus die voor de eau de toilette is gebruikt, komt uit Guilin in het zuidoosten van China. In de reclamecampagne promoot L'Occitane zijn geur met verschillende foto's en reclamebeelden. Deze omvatten inspirerende en kunstzinnig geschilderde illustraties van illustrator Robert Frank Hunter, die de imposante bergen en omgeving van Guilin laten zien, samen met de betoverende geelbloeiende Osmanthus bomen.

De damesgeur L'Occitane Osmanthus is gecreëerd door de gerenommeerde parfumeurs Michel Girard en Marypierre Julien in samenwerking. De Franse parfumeur Michel Girard komt uit de parfumstad Grasse en een familie van parfumeurs die al meerdere generaties in het vak zit. Maar voordat hij het pad van zijn voorouders volgde en parfumeur werd, studeerde hij bedrijfskunde. Michel Girard werkte succesvol voor Robertet en Quest International. Sinds 2007 is hij parfumeur bij Givaudan. Tijdens zijn carrière creëerde hij talloze exquise geuren, zoals Dolce & Gabbana Rose The One (2009), Joop! Wolfgang Joop (2008 met Louise Turner) of Boucheron Orange de Bahia (2019).

Marypierre Julien is ook een Franse parfumeur van Givaudan. Ze studeerde af aan ISIPCA in 1997 en werd opgeleid in de parfumerie bij Symrise/Florasynth. Ze werkte voor Takasago en Quest voordat ze bij Givaudan kwam. Haar succesvolle werk omvat de geuren Ivanka Trump Ivanka Trump (2012), Jessica Simpson Ten (2015) en Ed Hardy Skulls & Roses for Her (2012).

Kopnoten:
Abrikoos
Peer
Sinaasappelbitter
Hartnoten:
Osmanthus
wortelzaden
Mahonial
Basisnoten:
ambrettolid
Sandelhout
Cederhout
Parfumeur:
Michel Girard, Marypierre Julien
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1