Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Olivier Ondé

uitverkocht producten +

De geur +

L'Occitane Olivier Ondé - een ongewone geur voor manne

Afgaande op de geurakkoorden lijkt de geur van L'Occitane Olivier Ondé vrij eenvoudig: olijfboom, viooltje, eucalyptus. Maar deze drie geurnoten zijn hier gecombineerd in een fantastisch eau de parfum, wat resulteert in een geur met verbazingwekkend veel gelaagde geuren. De meest prominente geuren zijn houtachtig, fris, groen en kruidig. Een beetje zoetigheid en balsamico noten maken de geur warmer. Olivier Ondé, verkrijgbaar sinds 2021, is een geur voor mannen die graag (expressieve) sterke geuren dragen, want de geurstaart en duurzaamheid zijn bovengemiddeld.

De fles L'Occitane Olivier Ondé valt vooral op door het kleurrijke ontwerp. Net zoals de ingrediënten een drieklank vormen, doen de kleuren van de fles dat ook. De slanke dop en de bovenkant van de glanzende fles zijn gedompeld in rijk zwart. Dan verschijnt een sterk groen, gevolgd door puur wit. De overgangen lopen in elkaar over, waardoor er vele kleuren ontstaan. Dit wordt ook weerspiegeld in de geur, de drie geuressences zijn duidelijk waarneembaar, maar hun mix resulteert in een veelzijdig kleurenspel. De minimalistische kubusvorm onderstreept een klassieke elegantie die een ongewoon tintje krijgt door de slimme kleurstelling.

Serge Majoullier en Mathieu Nardin zijn de parfumeurs van L'Occitane Olivier Ondé. Nadins stijl past perfect bij het bedrijf L'Occitane, dat gespecialiseerd is in natuurlijke cosmetica. Nardin's liefde voor parfum zit in de familie; zowel zijn ouders als grootouders werkten in de parfumindustrie en maakten hun eigen geparfumeerde essences. Tijdens het oogsten van de kostbare essences van jasmijn, roos en verbena ontdekte de jonge Nadin zijn liefde voor geuren. Hij is gefascineerd door het proces dat de planten doormaken tot ze uiteindelijk als parfumolie in de fles belanden. Deze liefde komt tot uiting in de prachtige creatie van L'Occitane Olivier Ondé.

L'Occitane en Provence is opgericht door Olivier Baussan, die op 23-jarige leeftijd rozemarijnolie maakt met een oude distilleerketel en deze verkoopt op regionale markten. Zijn kennis van de Provençaalse kruiden leidt hem naar natuurlijke cosmetica die gebruik maakt van de eigenschappen van de kruiden. De eerste geuren verschijnen in 1990 en verrukken sindsdien vrouwen en mannen. Helaas zet het bedrijf de lijnen niet altijd voort, dus het is tijd om ze in handen te krijgen nu de heerlijke geur van L'Occitane Olivier Ondé nog verkrijgbaar is.

Basisnoten:
olijfboom
Viooltje
eucalyptus
Parfumeur:
Mathieu Nardin, Serge Majoullier
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten