Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Olivier Ondé

uitverkocht producten +

De geur +

L'Occitane Olivier Ondé - een ongewone geur voor manne

Afgaande op de geurakkoorden lijkt de geur van L'Occitane Olivier Ondé vrij eenvoudig: olijfboom, viooltje, eucalyptus. Maar deze drie geurnoten zijn hier gecombineerd in een fantastisch eau de parfum, met als resultaat een geur die verbazingwekkend gelaagde geuren draagt. De meest prominente geuren zijn houtachtig, fris, groen en kruidig. Een beetje zoetheid en balsamico noten zorgen ervoor dat de geur warmer lijkt. Olivier Ondé, verkrijgbaar sinds 2021, is een geur voor mannen die graag (expressieve) sterke geuren dragen, want de geurstaart en duurzaamheid zijn bovengemiddeld.

De fles van L'Occitane Olivier Ondé valt vooral op door de kleurrijke vormgeving. Zoals de ingrediënten een drieklank vormen, zo vormen de kleuren van de fles dat ook. De slanke dop en het bovenste deel van de glanzende fles zijn in rijk zwart gedompeld. Dan verschijnt een sterk groen, gevolgd door zuiver wit. De overgangen lopen in elkaar over, waardoor vele kleuren ontstaan. Dit komt ook terug in de geur, de drie geuressences zijn duidelijk waarneembaar, maar hun vermenging resulteert in een veelzijdig kleurenspel. De minimalistische kubusvorm onderstreept een klassieke elegantie die door de uitgekiende kleurstelling een ongebruikelijk tintje krijgt.

Serge Majoullier en Mathieu Nardin zijn de parfumeurs van L'Occitane Olivier Ondé. De stijl van Nadin past perfect bij het bedrijf L'Occitane, dat gespecialiseerd is in natuurlijke cosmetica. Nardin's liefde voor parfum zit in de familie; zowel zijn ouders als grootouders werkten in de parfumindustrie en produceerden zelf geparfumeerde essences. Tijdens het oogsten van de kostbare essences van jasmijn, roos en verbena ontdekte de jonge Nadin zijn liefde voor geuren. Hij is gefascineerd door het proces dat de planten doorlopen tot ze uiteindelijk als parfumolie in de fles belanden. Deze liefde blijkt uit de prachtige creatie van L'Occitane Olivier Ondé.

L'Occitane en Provence is opgericht door Olivier Baussan, die op slechts 23-jarige leeftijd rozemarijnolie maakt met een oude distilleerketel en deze verkoopt op regionale markten. Zijn kennis van de kruiden van de Provence brengt hem tot natuurlijke cosmetica die gebruik maakt van de eigenschappen van de kruiden. De eerste geuren verschijnen in 1990 en verrukken sindsdien vrouwen en mannen. Helaas zet het bedrijf de lijnen niet altijd voort, dus het is een kwestie van grijpen nu de heerlijke geur van L'Occitane Olivier Ondé nog verkrijgbaar is.

Basisnoten:
olijfboom
Viooltje
eucalyptus
Parfumeur:
Mathieu Nardin, Serge Majoullier
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

4 88
toepassen