Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Olivier Ondé

De geur +

L'Occitane Olivier Ondé - een ongewone geur voor manne

Te oordelen naar de geurakkoorden lijkt de geur van L'Occitane Olivier Ondé vrij eenvoudig: olijfboom, viooltje, eucalyptus. Maar deze drie geuren zijn hier gecombineerd tot een fantastisch eau de parfum, met als resultaat een geur die verbazingwekkend veel gelaagde geuren in zich draagt. De meest prominente geuren zijn houtachtig, fris, groen en kruidig. Een beetje zoetheid en balsamico noten doen de geur warmer lijken. Olivier Ondé is sinds 2021 verkrijgbaar en is een geur voor mannen die graag (expressieve) sterke geuren dragen, want de geurstaart en houdbaarheid zijn bovengemiddeld.

De fles van L'Occitane Olivier Ondé valt vooral op door haar kleurrijke design. Zoals de ingrediënten een drie-eenheid vormen, zo vormen ook de kleuren van de fles een drie-eenheid. De slanke dop en het bovenste deel van de glanzende fles zijn gedompeld in rijk zwart. Dan verschijnt er een sterke groene kleur, gevolgd door zuiver wit. De overgangen lopen in elkaar over, waardoor vele kleuren ontstaan. Dit komt ook tot uiting in de geur, de drie geuressences zijn duidelijk waarneembaar, maar hun menging resulteert in een veelzijdig kleurenspel. De minimalistische kubusvorm onderstreept een klassieke elegantie die door de uitgekiende kleurstelling een ongewone toets krijgt.

Serge Majoullier en Mathieu Nardin zijn de parfumeurs van L'Occitane Olivier Ondé. De stijl van Nadin past perfect bij het bedrijf L'Occitane, dat gespecialiseerd is in natuurlijke cosmetica. Nadins liefde voor parfum zit in de familie; zowel zijn ouders als grootouders werkten in de parfumindustrie en maakten zelf geparfumeerde essences. Tijdens het oogsten van de kostbare essences van jasmijn, roos en verbena, ontdekte de jonge Nadin zijn liefde voor geuren. Hij is gefascineerd door het proces dat de planten doorlopen tot ze uiteindelijk als parfumolie in de fles belanden. Deze liefde komt tot uiting in de prachtige creatie van L'Occitane Olivier Ondé.

L'Occitane en Provence is opgericht door Olivier Baussan, die op slechts 23-jarige leeftijd rozemarijnolie maakt met een oude distilleerketel en deze verkoopt op regionale markten. Zijn kennis van de Provençaalse kruiden brengt hem tot natuurlijke cosmetica die gebruik maakt van de eigenschappen van de kruiden. De eerste geuren verschenen in 1990 en hebben sindsdien vrouwen en mannen verrukt. Helaas zet het bedrijf de lijnen niet altijd voort, dus het is tijd om ze in handen te krijgen nu de heerlijke geur van L'Occitane Olivier Ondé nog verkrijgbaar is.

Basisnoten:
olijfboom
Viooltje
eucalyptus
Parfumeur:
Mathieu Nardin, Serge Majoullier
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-22%1