Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Néroli & Orchidée

uitverkocht producten +

De geur +

L' Occitane Néroli & Orchidée - Mediterraanse flair met Madagaskar bloemengeur.

L'Occitane Néroli & Orchidée is een verse bloemige parfum uit de collectie van Grasse. Fris als een zomerochtend in een prachtige mediterrane tuin, het parfum betovert alle zintuigen. Het aroma van citrusbomen wordt vermengd met delicate toetsen van frisse witte orchideeën uit Madagaskar, die ook fascinerende bloemen produceren in de mediterrane gebieden.

De zomergeur L'Occitane Néroli & Orchidée opent met een sprankelende frisheid. Rijpe sinaasappels en mandarijnen bepalen de topnoot van dit delicate, vrouwelijke parfum. De pure geur van witte nerolibloemen kenmerkt de hartnoot van L'Occitane Néroli & Orchidée. In harmonie met de citrienextracten uit de topnoot ontwikkelt Neroli een bijzonder intense geurbeleving. Sappige perziken en vijgenmelk voegen een zoete fruitige noot toe. Een subtiel aromatisch vleugje witte lelie van de vallei maakt de geur elegant en onweerstaanbaar bloemig. In de basisnoot neemt de witte orchidee uit Madagaskar elegant de scepter over. De fascinerende geur ontvangt veel vrouwelijke sensualiteit en pure harmonie door iris en muskus.

L'Occitane Néroli & Orchidée ontwikkelt een unieke zachte harmonie van geuren door het samenspel van witte bloemengeuren met citroenzoete fruitige noten, die worden versterkt door zachte muskus.

Kopnoten:
Sinaasappel
Mandarijn
Hartnoten:
Neroli
Perzik
vijgenmelk
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Orchidee
muskus
Iris
Parfumeur:
Karine Dubreuil-Sereni
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten