Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Terre de Lumière

uitverkocht producten +

De geur +

L'Occitane Terre de Lumière - Een geur als het gouden licht van de zonsopgang

Het "Gouden Uur" is het moment waarop de opkomende ochtendzon de hemel doet gloeien en de aarde in een heel bijzonder gouden licht baadt. Dit moment is L'Occitane deze exclusieve gloed Terre de Lumière gevangen en getransformeerd in een buitengewone, sensuele geur voor vrouwen. Het boeiende en opwindende L'Occitane Terre de Lumière is een eerbetoon aan het onvergelijkbare landschap van de Provence en de verwachte stilte die de wereld vlak voor het begin van de dag bedekt. Warme, gastronomische aroma's bedwelmen de zintuigen, terwijl frisse en kruidige noten zorgen voor spannende contrasten.

Een verkwikkende citrusnoot van bergamot opentL'Occitane Terre de Lumière . Muskusachtige, bloemig-zoete ambrettezaden en pittige roze peper maken de verrassende topnoot compleet. De frisse, kruidige aroma's van de topnoot worden gecontrasteerd door een bloemige, zoet-warme hartnoot van lavendelhoning. Dit wordt afgerond L'Occitane Terre de Lumière met een verleidelijke basisnoot van sensuele witte muskus, balsamico-pittige tonkaboon en zoete oosterse bittere amandel. Het zoete, intense aroma van acacia rondt de geur af.

L'Occitane Terre de Lumière is nu samengevoegd met twee flankers. De bloemige-aromatische, delicate zus L'Eau en de zoete, verleidelijke Eau de Parfum Intense.

Kopnoten:
Bergamot
ambrettezaden
Roze Peper
Hartnoten:
lavendelhoning
Basisnoten:
acacia
bitteramandel
Tonkaboon
witte muskus
Parfumeur:
Nadège Le Garlantezec, Calice Becker, Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten