Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Herbae Par L'Eau

uitverkocht producten +

De geur +

De geur L'Occitane Herbae Par L'Eau: groen-fris-bloemig

De unieke Eau de Toilette Spray hult de dames in een delicate sluier van lentefrisse geuren. L'Occitane Herbae Par L'Eau combineert groene en bloemige geuren die hun inspiratie putten uit de gevarieerde flora van de Provence.

Het openingsakkoord is pittig, met fruitig-frisse citroen en bergamot. De ongewone noot wordt gespeeld door engelwortel, waarvan de warme, kruidige nuances ook een lichte kruidigheid geven aan de topnoot van L'Occitane Herbae Par L'Eau. Engelwortel en engelwortelzaden werden in de Middeleeuwen veel gebruikt om liefdesspreuken uit te spreken. De plant, ook bekend als engelwortel, heeft een grote aantrekkingskracht en zou een bijzondere liefdesenergie bezitten.

Het hart van deze eau de toilettes verenigt witte klaver, marshmallow absolue en jasmijn absolue om een sprankelend bloemenboeket te creëren. Het effect van groene bloemknoppen is alomtegenwoordig. De warme sensuele basisnoten van zoet grasabsoluut, stralende muskus en kruidig licht hout ronden de vrouwelijke geur af.

L'Occitane Herbae Par L'Eau, met een matige houdbaarheid en sillage, is een aangename geur van koele ochtendfrisheid voor jongere en oudere dames. De eau de toilette wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik in de vrije tijd en op het werk. Het biedt zich aan als een heerlijke verfrissing in de lente en de zomer!

Kopnoten:
Citroen
Bergamot
angelica
Hartnoten:
Witte klaver
Marshmallow Absolute
jasmijn-absolue
Basisnoten:
Zoet gras
muskus
licht hout
Parfumeur:
Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-10%1