Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Herbae Par L'Eau

De geur +

De geur L'Occitane Herbae Par L'Eau: groen-fris-bloemig

Deze unieke eau de toilette spray hult vrouwen in een delicate sluier van lentefrisheid. L'Occitane Herbae Par L'Eau combineert groene en bloemige geurnoten die hun inspiratie halen uit de gevarieerde flora van de Provence.

Het openingsakkoord is sprankelend, met fruitig-frisse citroen en bergamot. De ongewone noot wordt gespeeld door engelwortel, waarvan de warme, kruidige nuances ook een lichte kruidigheid geven aan de topnoot van L'Occitane Herbae Par L'Eau. De wortel en zaden van engelwortel werden in de Middeleeuwen vaak gebruikt om liefdesspreuken uit te spreken. De plant, ook bekend als engelwortel, heeft een grote aantrekkingskracht en zou een speciale liefdesenergie hebben.

Het hart van deze eau de toilette combineert witte klaver, marshmallow absolue en jasmijn absolue tot een tintelend bloemenboeket. Het effect van groene bloemknoppen is alomtegenwoordig. De warme, sensuele basisnoot van zoet gras absoluut, stralende muskus en kruidige lichte houtsoorten rondt de vrouwelijke geur af.

L'Occitane Herbae Par L'Eau, met een gematigde levensduur en sillage, is een aangename geur van koele ochtendfrisheid voor jongere en oudere vrouwen. De eau de toilette wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik in de vrije tijd en op het werk. Het is een heerlijke verfrissing in de lente en zomer!

Parfümeur:
Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten