Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Karité Corsé

uitverkocht producten +

De geur +

L'Occitane Karité Corsé - een sensuele geur voor manne

Het Eau de Parfum Karité Corsé van L'Occitane En Provence onthult een oriëntaalse, gourmand- en houtachtige geur voor mannen. Het is een prachtige en zeer aangename geur die de sensualiteit van zowel de zon als de man weerspiegelt en benadrukt met warme en intense noten. Het hart van de mannengeur L'Occitane Karité Corsé wordt gevormd door sheanoten (sheaité) die geroosterd zijn onder de Afrikaanse zon en die prachtig harmonieus combineren met verschillende andere natuurlijke ingrediënten.

De compositie opent met een verkwikkende, kruidige frisse topnoot van Franse muskaatsalie, kardemom, zwarte peper en bergamot. Het hart stijgt aromatisch en warm op met een akkoord van geroosterde sheanoten, bijna heerlijk omhuld door noten van cacao en koffie. De basis rondt de geur heerlijk mediterraan en sensueel af met de bloemige noten van mediterrane iris en de houtachtige noten van vetiver en cederhout.

Het Franse merk L'Occitane En Provence presenteert het Eau de Parfum Karité Corsé in een aantrekkelijke en elegante flacon. De vorm en stijl lijken op het flaconontwerp van de geurcollectie rond de dualiteit van de man. Het constructieve ontwerp doet denken aan een heupfles. De licht gebogen, platte en rechthoekige flacon met afgeronde zijkanten is gemaakt van stevig en edel glas. Geurspecifiek en gebaseerd op de ingrediënten van het parfum, verschijnt het glas in een veelzijdige warme tint die steeds donkerder wordt van lichtoranje aan de onderkant tot zwart aan de bovenkant. Het geurwater glinstert door de licht transparante glazen flacon. Het sprayapparaat wordt veilig beschermd door een zwarte, cilindervormige dop met een schroefachtig reliëf. Terwijl de merknaam aan de onderkant in reliëf in het glas is gedrukt, staat de naam van het parfum in witte letters elegant afgedrukt in hoog contrast in het midden van de voorkant van de flacon - L'Occitane Karité Corsé.

De mannengeur Karité Corsé van het Franse cosmeticamerk L'Occitane werd in 2021 op de markt gebracht. Het parfum wordt op de markt gebracht door Groupe L'Occitane. Het maakt deel uit van een driedelige collectie geïnspireerd op en gethematiseerd rond de dualiteit van mannen. De herengeuren Bois Flotté en Olivier Ondé behoren ook tot deze geurcollectie.

Het parfum L'Occitane Karité Corsé is gewijd aan de sensuele man of de mannelijke sensualiteit van de man. Toch streeft het zijn doelen na op een gerichte manier zonder compromissen te sluiten. In de reclamecampagne wordt het Eau de Parfum gepromoot met aantrekkelijke en associatieve productfoto's, zowel afzonderlijk als samen met de andere geuren uit de collectie.

De prachtige herengeur L'Occitane Karité Corsé is gecreëerd door de Franse parfumeurs Serge Majoullier en Mathieu Nardin. Zij ontwikkelden ook de geuren L'Occitane Bois Flotté en L'Occitane Olivier Ondé in de collectie. De Franse parfumeur Mathieu Nardin komt uit de parfumstad Grasse en uit een familie van parfumeurs. Hij studeerde eerst scheikunde aan de universiteit van Nice en volgde daarna een opleiding aan het ISIPCA in Versailles. Hij werkte bij Robertet en is nu een succesvol parfumeur bij Mane. Zijn vele creaties zijn onder andere Etro Man Rose (2017), Goutal Étoile d'Une Nuit (2019) en Miller Harris Vetiver Insolent (2016).

Serge Majoullier groeide ook op in Grasse. Na zijn studies chemie en parfumerie ging hij aan de slag bij het huis Mane. Hij ontwikkelde zich tot een uitmuntend parfumeur. In 1995 werd hij benoemd tot directeur parfumerie. In de loop van zijn carrière creëerde Serge Majoullier een groot aantal uitstekende geuren voor gerenommeerde merken. Tot zijn werken behoren bijvoorbeeld Giorgio Armani Armani Privé La Femme Bleue (2011), Karl Lagerfeld Ocean View for Women (2016) of Majouri One Of a Kind (2019).

Kopnoten:
Franse muskaatsalie
Kardemom
Zwarte Peper
Bergamot
Hartnoten:
Koffie
Cacao
Basisnoten:
Iris
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Mathieu Nardin, Serge Majoullier
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten