Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Karité Corsé

uitverkocht producten +

De geur +

L'Occitane Karité Corsé - een sensuele geur voor mannen

Het Eau de Parfum Karité Corsé van L'Occitane En Provence onthult een oriëntaalse, gourmand- en houtachtige geur voor mannen. Het is een mooie en zeer aangename geur die de sensualiteit van de zon en van mannen weerspiegelt en benadrukt met warme en intense noten. Centraal in de mannengeur L'Occitane Karité Corsé staan sheanoten (karité) die geroosterd zijn onder de Afrikaanse zon en die heerlijk harmonieus combineren met verschillende andere natuurlijke ingrediënten.

De compositie opent met een verkwikkende, kruidige frisse topnoot van Franse muskaatsalie, kardemom, zwarte peper en bergamot. Het hart stijgt aromatisch en warm op met een akkoord van geroosterde sheanoten, die bijna heerlijk omhuld worden door de noten van cacao en koffie. De basis rondt de geur af op een mediterrane en sensuele manier met bloemige noten van mediterrane iris en houtachtige noten van vetiver en cederhout.

Het Franse merk L'Occitane En Provence presenteert het eau de parfum Karité Corsé in een aantrekkelijke en elegante flacon. De vorm en stijl lijken op het flaconontwerp van de geurcollectie waarin de dualiteit van de man centraal staat. Het constructieve ontwerp doet denken aan een heupfles. De licht gebogen, platte en rechthoekige flacon met afgeronde zijkanten is gemaakt van stevig en elegant glas. Het glas is geurspecifiek en gebaseerd op de ingrediënten van het parfum, en heeft een veelzijdige warme kleur die geleidelijk donkerder wordt van lichtoranje aan de onderkant tot zwart aan de bovenkant. Het parfum glinstert door de licht transparante glazen flacon. Het sprayapparaat wordt veilig beschermd door een zwart, cilindervormig deksel met een schroefachtig reliëf. Terwijl de merknaam in reliëf in de onderkant van het glas staat, is de geurnaam elegant gedrukt in witte letters in het midden van de voorkant van de flacon in een contrastrijk ontwerp - L'Occitane Karité Corsé.

De mannengeur Karité Corsé van het Franse cosmeticamerk L'Occitane werd in 2021 gelanceerd. De geur wordt op de markt gebracht door Groupe L'Occitane. Het is onderdeel van een driedelige collectie geïnspireerd op en gericht op de dualiteit van mannen. Tot deze geurcollectie behoren ook de herengeuren Bois Flotté en Olivier Ondé.

De geur L'Occitane Karité Corsé is gewijd aan de sensuele man of de mannelijke sensualiteit van de man. Toch streeft het zijn doelen na op een gerichte manier zonder compromissen te sluiten. In de reclamecampagne wordt het eau de parfum gepromoot in aantrekkelijke en associatieve productfoto's, zowel afzonderlijk als samen met de andere geuren in de collectie.

De prachtige mannengeur L'Occitane Karité Corsé is gecreëerd door de Franse parfumeurs Serge Majoullier en Mathieu Nardin. Samen ontwikkelden zij ook de geuren L'Occitane Bois Flotté en L'Occitane Olivier Ondé in de collectie. De Franse parfumeur Mathieu Nardin komt uit de parfumstad Grasse en stamt ook af van een familie van parfumeurs. Hij studeerde eerst scheikunde aan de universiteit van Nice en volgde daarna een opleiding aan het ISIPCA in Versailles. Hij werkte bij Robertet en is nu een succesvol parfumeur bij Mane. Zijn talrijke creaties zijn onder andere Etro Man Rose (2017), Goutal Étoile d'Une Nuit (2019) en Miller Harris Vetiver Insolent (2016).

Serge Majoullier groeide ook op in Grasse. Na zijn studie chemie en parfumerie ging hij aan de slag bij het huis Mane. Hij ontwikkelde zich tot een uitmuntend parfumeur. In 1995 werd hij benoemd tot directeur parfumerie. In de loop van zijn carrière heeft Serge Majoullier een groot aantal uitstekende geuren gecreëerd voor gerenommeerde merken. Zijn werken omvatten Giorgio Armani Armani Privé La Femme Bleue (2011), Karl Lagerfeld Ocean View for Women (2016) en Majouri One Of a Kind (2019).

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Mathieu Nardin, Serge Majoullier
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten