Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Karité Corsé

uitverkocht producten +

De geur +

L'Occitane Karité Corsé - een sensuele geur voor manne

Het Eau de Parfum Karité Corsé van L'Occitane En Provence onthult een oriëntaalse, gourmand en houtachtige geur voor mannen. Het is een mooie en zeer aangename geur die de sensualiteit van de zon en de man weerspiegelt en benadrukt met warme en intense noten. De kern van het mannenparfum L'Occitane Karité Corsé wordt gevormd door onder de Afrikaanse zon geroosterde karité-noten (sheaité), die wonderwel harmonieus combineren met diverse andere natuurlijke ingrediënten.

De compositie opent met een verkwikkende, kruidige, frisse topnoot van Franse scharlei, kardemom, zwarte peper en bergamot. Het hart stijgt aromatisch en warm op met een akkoord van geroosterde sheanoten, bijna heerlijk omhuld door noten van cacao en koffie. De basis rondt de geur heerlijk mediterraan en sensueel af met de bloemige noten van mediterrane iris en de houtachtige noten van vetiver en cederhout.

L'Occitane Karité Corsé is een langhoudende en verleidelijke geur voor mannen die de persoonlijkheid van de drager op elegante wijze onderstreept.

Het Franse merk L'Occitane En Provence presenteert het Eau de Parfum Karité Corsé in een aantrekkelijke en elegante flacon. De vorm en stijl lijken op het flaconontwerp van de parfumcollectie rond de dualiteit van mannen. Het constructieve ontwerp doet denken aan een heupfles. De licht gebogen, platte en rechthoekige flacon met afgeronde zijkanten is gemaakt van een massief en edel glas. Specifiek voor de geur en gebaseerd op de ingrediënten van het parfum, verschijnt het glas in een veelzijdige warme tint die steeds donkerder wordt van licht oranje aan de onderkant tot zwart aan de bovenkant. Het geurwater glinstert door de licht doorzichtige glazen fles. Het spuittoestel wordt stevig beschermd door een zwarte, cilindervormige dop met een schroefvormig reliëf. Terwijl de merknaam onderaan in reliëf in het glas is aangebracht, verschijnt de naam van het parfum in witte letters, elegant en contrastrijk gedrukt in het midden van de voorkant van het flesje - L'Occitane Karité Corsé.

De mannengeur Karité Corsé van het Franse cosmeticamerk L'Occitane werd in 2021 op de markt gebracht. Het parfum wordt op de markt gebracht door Groupe L'Occitane. Het maakt deel uit van een driedelige collectie geïnspireerd op en gethematiseerd rond de dualiteit van de man. Ook de mannengeuren Bois Flotté en Olivier Ondé behoren tot deze parfumcollectie.

L'Occitane verwijst naar twee kernelementen met de unieke dualiteit van de man. De wortels, die leiden naar de stevig verankerde oorsprong, en de omgeving, die vooral de indrukken en inspiraties in het leven omvat die de mens vormen. Elke man belichaamt deze individuele dualiteit in zijn karakter en persoonlijke stijl. Het maakt hem uniek met al zijn facetten en weerspiegelt zijn persoonlijkheid.

Het parfum L'Occitane Karité Corsé is gewijd aan de sensuele man of de mannelijke sensualiteit van de man. Niettemin streeft zij haar doelstellingen doelgericht na zonder compromissen te sluiten. In de reclamecampagne wordt het Eau de Parfum gepromoot met aantrekkelijke en associatieve productfoto's, zowel afzonderlijk als samen met de andere parfums uit de collectie.

Het prachtige mannenparfum L'Occitane Karité Corsé werd gecreëerd door de Franse parfumeurs Serge Majoullier en Mathieu Nardin. Zij ontwikkelden ook de geuren L'Occitane Bois Flotté en L'Occitane Olivier Ondé in de collectie.

De Franse parfumeur Mathieu Nardin is afkomstig uit de parfumstad Grasse en ook uit een parfumerie-familie. Hij studeerde eerst scheikunde aan de universiteit van Nice en volgde daarna een opleiding aan het ISIPCA in Versailles. Hij werkte bij Robertet en is nu een succesvol parfumeur bij Mane. Zijn vele creaties zijn onder meer Etro Man Rose (2017), Goutal Étoile d'Une Nuit (2019) en Miller Harris Vetiver Insolent (2016).

Serge Majoullier groeide ook op in Grasse. Na zijn studies scheikunde en parfumerie ging hij werken voor het huis van Mane. Hij ontwikkelde zich tot een uitmuntend parfumeur. In 1995 werd hij benoemd tot directeur van de parfumerie. In de loop van zijn carrière heeft Serge Majoullier een groot aantal uitstekende geuren gecreëerd voor gerenommeerde merken. Tot zijn werken behoren bijvoorbeeld Giorgio Armani Armani Privé La Femme Bleue (2011), Karl Lagerfeld Ocean View for Women (2016) of Majouri One Of a Kind (2019).

Kopnoten:
Franse muskaatsalie
Kardemom
Zwarte Peper
Bergamot
Hartnoten:
Koffie
Cacao
Basisnoten:
Iris
Vetiver
Cederhout
Parfumeur:
Mathieu Nardin, Serge Majoullier
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

4 88
toepassen