Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Jasmin-Immortelle Neroli

De geur +

L'Occitane Jasmin-Immortelle Neroli De zomer is aangebroken

Het maakt niet uit welk seizoen het is, met de beperkte geur en verzorgingslijn L'Occitane Jasmin-Immortelle Neroli is het zomer. Altijd en overal. Want de heerlijk frisse, bloemige en citroenachtige geur van de Eau de Toilette is geïnspireerd door de Provence en het eiland Corsica.

De topnoot L'Occitane Jasmin-Immortelle Neroli bestaat uit citroen, petitgrain en roze peper. De hartnoot brengt, naast oranjebloesem, natuurlijk Immortelle, jasmijn en neroli. Alles wordt afgerond met amber, licht hout en muskus.

Het parfum werd gecreëerd door Pierre Hermé, die L'Occitane Jasmin-Immortelle Neroli zijn eerste uitstapje maakte in de wereld van de geuren. Omdat Pierre Hermé een sterrenkok is. Daarnaast Jasmin-Immortelle Neroli creëerde hij ook Pamplemousse-Rhubarbe voor het Provençaalse huis.

De geur die hij heeft ontworpen brengt de zomer in zelfs de koudste en meest grijze dagen, het ontwaken van herinneringen aan plaatsen waar je nog nooit bent geweest, maar die je echt wilt bezoeken. L'Occitane Jasmin-Immortelle Neroli is niet alleen fris, het is verfrissend, het is een absolute all-rounder die past bij elke dag van elk seizoen. De eau de toilette wordt aangevuld met L'Occitane Jasmin-Immortelle Neroli douchegel, handcrème en bodylotion. Precies goed voor alle dames die houden van expressieve en veelzijdige, maar toch lichte geuren.

Kopnoten:
Petitgrain
Roze Peper
Citroen
Hartnoten:
Jasmijn
immortelle
Neroli
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Amber
wit hout
muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen