Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het poederachtige bloemenparfum Style van het modehuis, dat in het hoge noorden van Duitsland is ontstaan, is net zo minimalistisch als de modeJil Sander .

Jil Sander Style houdt wat de naam belooft: Het is een vrouwengeur voor vrouwen met stijl die net zoveel van hun geuren houden als van hun kleren: Betekenisvol en individueel zonder al te veel rommel.

Jil Sander Style kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jil Sander Sander Style - onmiskenbaar de perfecte parfum voor de stijl van de Hamburgse modeontwerper

Jil Sander Style is de naam van een geur van het modemerk Jil Sander. Maar Jil Sander Style is meer dan alleen de naam van dit unieke parfum, het is ook het programma. Vakkundig en subtiel, de geur is in overeenstemming met de stijl van ontwerper Jil Sander. Net als haar mode is de geur lineair en helder. Hij onderstreept dus perfect de persoonlijkheid van de drager zonder de show van haar te stelen.

Jil Sander Style is een symfonie van fresia en mango, verfijnd met kardemom en rode peper in de topnoot. De geur is licht en bloemig, vooral met zijn hartnoten van violet, iris, magnolia en jasmijn. Top- en hartnoten kunnen zich prachtig en met lichtvoetig gemak ontvouwen op de basisnoot van vanille, amber en muskus.

Jil Sander Style harmonieert met vele stijlen door zijn complexiteit en understatement, omdat het de draagster ruimte laat voor haar persoonlijkheid. Deze eigenschappen maken de geur de ideale metgezel in elke situatie. In zijn werk vult hij een veilige uitstraling perfect aan, maar geeft hij zijn drager ook een vleugje lichtheid en creativiteit in haar privéleven.

De belangrijkste geur werd uitgestoten in 2006. In de daaropvolgende jaren volgden verschillende varianten. Dus Jil Sander Stylessence werd gepresenteerd in 2007, met een oosters tintje. In 2008 werd de Jil Sander Style geurserie uitgebreid met een hele collectie, de Jil Sander Style Pastels. Dit omvat de variaties Soft Yellow, Tender Green en Blush Pink. De Jil Sander Style Summer Edition werd ook in 2008 gelanceerd. De laatste versie was de Jil Sander Style Soft begin 2009.

Kopnoten:
Freesia
Rode Peper
Kardemom
Mango
Hartnoten:
Viooltje
Iris
Magnolia
Jasmijn
Basisnoten:
vanille
Amber
muskus
Parfumeur:
Bernard Ellena
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Jil Sander Style met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Buspords
geweldig parfum!

Ik ben erg enthousiast over dit parfum. het ruikt gewoon heerlijk. een beetje mysterieus en ook een beetje bloemig. levering was heel snel en de prijs was super!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten