Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jil Sander Simply Eau Poudrée

De geur +

Zoals kasjmier op de blote huid

De naam Jil Sander staat voor een duidelijke lijn en tijdloze elegantie in de mode. Sprankelende joie de vivre en elegante understatement verenigen zich tot een hommage aan de dames. Wie onafhankelijk is en geniet en zijn individuele persoonlijkheid laat zien, benadrukt dit met de geurige accessoire bij vele gelegenheden.

De topnoot opent met de geur van fresia met zonnige noten en pittige mandarijn. De hartnoot ontvouwt zich in poederakkoorden die bijna bedwelmend zijn. Dit aroma ontstaat door de romige noot van rijststoom. Muskus, heliotroop en delicate vanille noten voegen zich bij elkaar en perfectioneren het hart. In de basisnoot roepen kasjmier en tonkaboon een zekere sensualiteit op.

Hiermee Jil Sander onderstreept de drager Simply Eau Poudrée haar charisma en omringt zich met een unieke geur. Het straalt een onweerstaanbare frisheid en delicatesse uit. De poederachtige textuur geeft het gevoel van een zachte kasjmier die de huid streelt. Zoals alle geuren van het label is Jil Sander het Simply Eau Poudrée een heel bijzondere geur met heldere, harmonieuze ingrediënten.

Kopnoten:
Freesia
solargeuren
Mandarijn
Hartnoten:
rijst
Heliotroop
muskus
Basisnoten:
cashmeran
Tonkaboon
Parfumeur:
Sophie Labbé
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-63%1