Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Oud

De geur +

Droomachtige geur voor iedereen

Gucci Oud is voor iedereen, omdat het een uniseksgeur is. Gelanceerd in 2014, bewijst Gucci het dat Oud geuren voor mannen en vrouwen niet alleen mogelijk zijn, maar ook uitstekend kunnen zijn.

De bloemig-houten Gucci Oud is gewoonweg fascinerend. De topnoot bestaat uit rijpe sappige peren, aromatische frambozen en de duurste specerij ter wereld, echte saffraan. De hartnoot is bloemig met fijne oranjebloesems en Bulgaarse rozen. De naam Oud is uiteindelijk terug te vinden in de basisnoot. Samen met muskus, amber en patchoeli is er Gucci Oud een onweerstaanbare en fantastisch sensuele noot. Daarnaast is het ook bijzonder lang houdbaar en precies de juiste geur voor de sombere winter- en herfstdagen.

Een geur als Gucci Oud deze past niet bij alle gelegenheden, daar is het te veel voor aanwezig. Maar voor uitgaan of voor een groots optreden in de avond is het de perfecte eau de parfum. Het Gucci Oud is zeker niet mainstream, het is een geur voor vrouwen en mannen die zich ervan verwijderen en die niet bang zijn om de aandacht te trekken, net zoals de fles aandacht Gucci Oud vraagt.

Kopnoten:
Peer
Frambozen
Safran
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
muskus
Oud
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten