Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gucci Oud

De geur +

Een dromerige geur voor iedereen

Gucci Oud is voor iedereen, want het is een uniseks geur. Gucci, gelanceerd in 2014, bewijst dat Oud geuren voor mannen en vrouwen niet alleen mogelijk zijn, maar ook uitstekend kunnen zijn.

De bloemig-houtachtige Gucci Oud is gewoonweg betoverend. De topnoot bestaat uit rijpe, sappige peren, aromatische frambozen en de duurste specerij ter wereld, echte saffraan. De hartnoot is bloemig met fijne oranjebloesem en Bulgaarse rozen. Ten slotte is de gelijknamige Oud te vinden in de basisnoot. Samen met muskus, amber en patchoeli geeft het Gucci Oud een onweerstaanbare en heerlijk sensuele noot. Het is ook bijzonder lang houdbaar en precies de juiste geur voor druilerige winter- en herfstdagen.

Een geur als Gucci Oud is niet geschikt voor alle gelegenheden, daarvoor is hij te aanwezig. Maar het is de perfecte eau de parfum voor uitgaan of voor een grootse entree 's avonds. De oriëntaalse noten zijn duidelijk aanwezig in Gucci Oud en vragen om een beetje lef. Gucci Oud is zeker niet mainstream, het is een geur voor dames en heren die zich verwijderen van de mainstream en die niet bang zijn om de aandacht op zich te vestigen, net zoals de flacon aandacht vraagt.

Kopnoten:
Peer
Frambozen
Safran
Hartnoten:
Bulgaarse roos
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
muskus
Oud
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten