Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera CH Men Privé

De geur +

Carolina Herrera CH Men Privé: een zeer sterke mannelijke geur.

De populaire geur Carolina Herrera CH Men Privé werd uitgebracht in 2015 en wordt gekenmerkt door zoete en kruidige noten. De topnoot van de Carolina Herrera CH Men Privé geur begint met wrange grapefruit, zachte lavendel, aromatische salie, rode tijm en geurige kardemom. Het expressieve hart wordt gedomineerd door kostbare whisky.

De basis is samengesteld uit fijne tonkaboon, kostbare benzoë en elegant leer. Het geeft de geur Carolina Herrera CH Men Privé zijn langdurige en sensuele karakter, dat een verleidelijk effect heeft.

Carolina Herrera CH Men Privé is ideaal voor alle mannen die hun sterke en krachtige persoonlijkheid willen benadrukken. De typische drager zit vol energie en gedrevenheid. Hij is brutaal en sterk tegelijk. Het heeft ook een effect op vrouwen, want het trekt ze bijna magnetisch aan. Carolina Herrera CH Men Privé omhult zijn huid en geeft hem een ongeëvenaard aura.

De geur is geschikt voor zowel overdag als 's nachts. Hij kan zelfs iets intenser worden aangebracht. Het is de langdurige metgezel aan de zijde van de man die precies weet wat hij wil. Het benadrukt zijn sterke en mannelijke gelaatstrekken op een ideale manier.

Kopnoten:
Grapefruit
Lavendel
Salie
rode tijm
Kardemom
Hartnoten:
whisky
Basisnoten:
leder
Benzoë
Tonkaboon
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten