Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-15%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera 212 VIP Men

De geur +

Carolina Herrera 212 VIP Men de zoet-kruidige mannengeur

Carolina Herrera heeft een mannelijke geur gelanceerd Carolina Herrera 212 VIP Men die onvergetelijke momenten belooft met taart en warme noten. De moderne geursamenstelling voldoet aan de huidige tijdgeest van de hedendaagse stadsmens. Het parfum verpakt zijn drager in een buitengewone uitstraling die een boeiende betovering over zijn tegenhanger brengt.

Carolina Herrera 212 VIP Men De fijne compositie opent de topnoot met de verkwikkende frisheid van pittige munt en zwarte peper, terwijl kaviaar verrast en de interesse wekt met zijn zilte aroma en citrustoeslag. De elegante kruidigheid van gember en de brandende noten van wodka voegen zich bij het hart. Apple geeft fruitige contrasten. De basisnoot van de zoet-kruidige geurcompositie betovert met mannelijke elegantie. De bedwelmende warmte van amber ontvouwt zich met exquise noten van kostbaar viooltjeshout, tonkaboon en mannelijk leer om een klassiek karakter te creëren dat zijn persoonlijkheid op krachtige wijze onthult.

De geurserie Carolina Herrera 212 VIP Men is extravagant en opvallend. Hoewel de oosterse geursamenstelling een intens boeket heeft, is het niet opdringerig en straalt het mannelijke elegantie uit. De mannelijke bedwelmende sensualiteit ontvouwt zich brutaal en charmant. De luxueuze geur van Carolina Herrera 212 VIP Men onderstreept het mannelijke karakter van de drager en benadrukt zijn unieke persoonlijkheid, met noten die sensualiteit, warmte, kracht en individualiteit belichamen. De geurserie is geschikt voor moderne mannen die vastberaden en zelfverzekerd zijn en die luxe waarderen.

Kopnoten:
citruskaviaar
Munt
Zwarte Peper
Hartnoten:
Gember
wodka
Appel
Basisnoten:
Amber
Tonkaboon
viooltjehout
leder
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann, David Apel, Lucas Sieuzac
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Carolina Herrera 212 VIP Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Nineirackly
Carolina Herrera 212 VIP Men

Ik zit veel in de auto en dan ruik je soms na een tijdje niet meer zo fris. Heb deze geur altijd bij me in een travelo parfumverstuiver. Even een klein pufje en ik kan er weer tegenaan. Ruikt ook heerlijk in de auto.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten