Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-13%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera CH Men

De geur +

Carolina Herrera CH Men, de houtachtige en kruidige mannengeur

De geur Carolina Herrera CH Men is fris mannelijk en fruitig. De mannelijke geur opent met een fruitige top noot van sappige bergamot en bittere grapefruit. Het versmelt dan in een verrassend bloemig en kruidig hart van houtachtige noten, delicate jasmijn, aromatische nootmuskaat en saffraan, maar ook zachte viooltjes.

De parfumserie Carolina Herrera for Men wordt afgerond met een intensieve basisnoot van elegant amber, van hoge kwaliteit leedr, koel mos, zoete vanille en suiker. De basis noot geeft de geur zijn onmiskenbaar en langdurig karakter. Deze luxueuze mannengeur is geschikt voor elegante en extravagante mannen die weten wat ze willen en graag hun verdiensten benadrukken.

De typische drager van de geur is vaak in het middelpunt van de aandacht en weet precies over het zelfvertrouwen. De geur straalt niet alleen kruidige maar ook houtachtige tonen uit, die de elegantie en de moed van de heer benadrukken. Hier combineren noble en contrasterende essences zich met elkaar en laten altijd een blijvende indruk achter op de andere.

Deze unieke geur voor mannen inspireert de drager ervan en begeleidt hem de hele dag door. CH for Men houdt zich aan wat de schepper Carolina Herrera belooft. Deze geur is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden gecombineerd met geschikte producten zoals deodorantverstuiver of deodorant stick en afterscreve.

Kopnoten:
gras
Viooltje
Hartnoten:
Muskaat
Safran
Basisnoten:
jasmijn-sambac
kasjmir
Sandelhout
vanille
Vetiver
Suède
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten