Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-17%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

De geur +

Mannelijk, meerlagig - Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

De houtachtige, frisse geur van Carolina Herrera Bad Boy Cobalt werd uitgebracht in 2022 en is een eau de parfum voor mannen. Het is een heerlijk frisse geur die een gematigde tot sterke uitstraling van mannelijkheid creëert, zowel in het dagelijks leven als bij speciale gelegenheden. Deze mannelijkheid bevat echter ook speelse trekjes. De topnoot begint kruidig en fris met roze peper en lavendel. Zwarte pruim zorgt voor zoete noten die het vuur verzachten. Rozengeranium in de hartnoot voegt bloemige nuances toe. In de basis zorgen truffel en vetiver voor aardse en romige noten, terwijl eik en cederhout zorgen voor de heerlijke houtachtige noot die de geur definieert.

De flacon van Carolina Herrera Bad Boy Cobalt is een blauwe bliksemschicht die op een kleine basis staat. Dit laat duidelijk de spanning zien die de geur met zich meedraagt. De blauwe kleur verwijst naar de frisse, licht aquatische geurnoten. Naar de top toe vervaagt de blauwe kleur naar transparantie. Een zwarte dop, die ondergeschikt is aan de vorm van de bliksemschicht, sluit de extravagante geur af. Carolina Herrera gebruikt deze vorm om de dualiteit van de moderne man uit te drukken. Er zijn zowel de klassieke mannelijke delen in de geur (en in de man) als verrassende, licht speelse delen.

Domitille Michalon-Bertier heeft in haar carrière veel succesvolle geuren gecreëerd. Ze ziet de indrukken die ze als kind opdeed op Vanuatu als het startpunt van haar carrière. De groene, houtachtige geur raakte ingebakken in haar brein. Later ontdekte ze de opleidingsmogelijkheden van ISIPCA en kon ze haar passie omzetten in een carrière. Voor Carolina Herrera Bad Boy Cobalt, net als voor veel van haar andere parfums, gebruikt ze vertrouwde noten die ze combineert met uitdagende geuren. Dit resulteert in spannende geuren die zich onderscheiden van de massa. Haar andere creaties zijn onder andere: Amouage Crimson Red, Tuscan Soul Terra Rossa van Salvatore Ferragamo en Versace Man.

In de reclamecampagne voor Carolina Herrera Bad Boy Cobalt zien we vier mannen door New York reizen. Tussen de stukken door zien we scènes van kinderen die dezelfde scènes spelen als de volwassenen. In plaats van op een motor rijden ze op een fiets, in plaats van de ramen van een wolkenkrabber in New York verlicht te zien in de vorm van bliksem, spuiten de kinderen de bliksem op de muur van een gebouw. De stemming wisselt af tussen energiek en een zekere volwassen ernst, die herhaaldelijk wordt onderbroken door jeugdig gelach.

Kopnoten:
Roze Peper
Lavendel
zwarte pruim
Hartnoten:
Egyptische rozegeranium
Basisnoten:
truffel
Vetiver
Cederhout
eikhout
Parfumeur:
Domitille Michalon-Bertier
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten