Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera Very Good Girl

De geur +

Carolina Herrera Very Good Girl: Niet alleen voor "lieve" meisjes

2021 lanceert het label Carolina Herrera Very Good Girl. De Eau de Parfum Spray is fruitig-zoet en een prachtige uitbreiding van de Good Girl-lijn van Carolina Herrera, die in 2016 van start ging. Carolina Herrera Very Good Girl heeft een bovengemiddelde levensduur met een elegante sillage. Het is vrij merkbaar, maar niet overheersend.

De Britse parfumeur Louise Turner creëert de Eau de Parfum Spray met een topnoot van aalbessen en lychees. In de hartnoot gebruikt ze rozen als solisten, terwijl in de basis vanille en vetiver een duet vormen.

The very good girl, de Duitse naam van de eau de parfum spray, doet je verlangen naar de lente en de zomer. s Avonds of bij het uitgaan, maar ook overdag in de vrije tijd, is de geur precies goed. Carolina Herrera Very Good Girl is geen parfum dat alleen voor jonge vrouwen is, integendeel. Het eau de parfum richt zich tot alle dames die van zoete en fruitige geuren houden, die graag sensueel en vrouwelijk zijn, of ze nu een jurk of een jeans dragen. Carolina Herrera Very Good Girl is mooi, elegant, jong en modern, tegelijk tijdloos vrouwelijk en slechts lichtjes speels.

Kopnoten:
Aalbessen
Lychee
Hartnoten:
Roos
Basisnoten:
Vetiver
vanille
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten