Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-10%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera 212 Sexy Men

De geur +

Masculine en verleidelijk: de geur Carolina Herrera 212 Sexy mannen

De mannengeur Carolina Herrera 212 Sexy Men staat voor vrijheid, vreugde en jeugd. De man voor wie Carolina Herrera deze geur is gecreëerd is een echte kenner. Hij is thuis in de wereld en geniet met volle teugen van het leven door het bezoeken van exclusieve restaurants of trendy cafés. De inspiratie voor deze moderne mannengeur was de typische New Yorkse stijl en de sensualiteit van de nachten in de Big Apple.

Al met al lijkt de geursamenstelling Carolina Herrera 212 Sexy Men zeer mystiek, mannelijk en verleidelijk. In de topnoot mengen frisse citrusvruchten nuances van bergamot, gember en mandarijn zich met elkaar, wat de geur een zeer energieke noot geeft. Deze pittige topnoot wordt verfijnd door de geur van groene bladeren, die een mannelijk-tangistisch accent legt. De hartnoot is zeer subtiel en heeft een kruidige en verleidelijke geur dankzij kardemom, bloemige noten, groene peper en tonkaboon. Het wordt afgerond Carolina Herrera 212 Sexy Men met een basisnoot die zeer sensueel en oriëntaals is. Guaiac hout, Bourbon vanille, sandelhout, muskus en amber creëren een nuance die mannelijk en sensueel is. Het ervaren van de geur Carolina Herrera 212 Sexy Men is een heel bijzonder avontuur voor de zintuigen.

Kopnoten:
Bergamot
Gember
Mandarijn
Hartnoten:
Kardemom
bloemrijke geuren
groene peper
Tonkaboon
Basisnoten:
Amber
Bourbon-vanille
Guajakhout
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Alberto Morillas, Rosendo Mateu
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Carolina Herrera 212 Sexy Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Wheam1966
Sexy 212

Heerlijke, mannelijke geur. Ik heb hem onlangs van mijn nieuwe vriendin gekregen. Ben erg benieuwd naar de andere geuren van Carolina Herrera.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten