Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera Very Good Girl Glam

uitverkocht producten +

De geur +

De Carolina Herrera Very Good Girl Glam: Elegant, verleidelijk en extravagant - de sensuele stiletto-geur in een fruitige, oogverblindende nieuwe editie

Extravagant en vrouwelijk zoals de ontwerpersmode van Carolina Herrera is haar stiletto-parfumserie Good Girl. Met Carolina Herrera Very Good Girl Glam (2022) voegt de Amerikaanse modeontwerpster een oogverblindende versie toe aan haar parfumeditie: de geur in een rosé-zwarte stiletto met gouden hak viert stijliconen als Renée Zellweger, Lady Gaga en Taylor Swift, die Herrera's mode voor het voetlicht brachten.

De fruitig-bloemige Carolina Herrera Very Good Girl Glam begint met een elegante topnoot van zwarte kers en bittere amandel om een zacht hart van rozenwater en lelie te onthullen. Zachte bourbon vanille en houtachtig-balsamico vetiver onderstrepen de verfijning. De nieuwe extractieprocessen van de kersenrooswatergeur zijn uniek. Ze zijn erin geslaagd om de geurnuances van de duurzaam geteelde geurbestanddelen zo vast te leggen dat ze net zo expressief zijn als synthetische akkoorden.

Drie vooraanstaande parfumeurs, Quentin Bisch, Louise Turner en Shyamala Maisondieu, zitten achter de compositie. De drie Givaudan neuzen ontwierpen de sprankelende kersengeur in een glinsterende stiletto voor vrouwen die joie de vivre uitstralen en niet bang zijn om te bedelen met het boeket.

Quentin Bisch houdt zich bezig met zijn passie als producent, die na zijn assistentschap bij Michel Almairac schitterende geuren componeerde als Mugler Angel Muse (2016), Jean Paul Gaultier La Belle (2019) en Paco Rabanne 1 Million Elixir (2022). Samen met Louise Turner, die in 2016 al de startgeur van de serie ontwierp, het bloemig-zoete Good Girl, creëerde hij in 2021 het fruitig-zoete Very Good Girl. Shyamala Maisondieu, kosmopoliet uit Maleisië en Londen, maakte dit keer deel uit van het team. De componiste van illustere geuren als Etat Libre d'Orange Charogne (2008), Diesel Only The Brave Wild (2014) en Mademoiselle Rochas (2018) maakt een punt van haar multi-etnische signatuur. Trouw aan Carolina Herrera 's opdracht om de verschillende facetten van de vrouw in een geur te vangen, stelden de drie hun Carolina Herrera Very Good Girl Glam samen als een spookachtig boeket van donkere en lichte noten, mannelijke en vrouwelijke akkoorden, zoete en wilde attributen.

De reclamecampagne voor Carolina Herrera Very Good Girl Glam was net zo weelderig als de kersenrozewatergeur en de flacon. Geurpartner Puig ensceneerde het via social media als een galareceptie, bekroond door de verschijning van celebrities Karlie Kloss (die al eerder poseerde voor Good Girl en Very Good Girl), dit keer samen met modellen Olivia Vinten, Ash Foo, Precious Lee en Dilone. Samen zwerven ze in de video door de stad om hun kracht en levensvreugde te bewijzen - net als elke vrouw die de sensuele geur opdoet.

Kopnoten:
zwartkers
bitteramandel
Hartnoten:
Rozenhout
Lelie
Basisnoten:
Bourbon-vanille
Vetiver
Parfumeur:
Quentin Bisch, Louise Turner
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten