Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur voor de slechteriken die vooral de "lieve" meisjes irriteren: Carolina Herrera Bad Boy verpakt de gewaagde mannen in een zoet dorp dat net zo verrassend intens is als een blikseminslag.

Carolina Herrera Bad Boy goedkoop kopen

De geur +

Een slechte jongen die echt goed is

Gelanceerd in 2019, moet je twee Bad Boy keer kijken naar Carolina Herrera. Want alleen al het flesje wekt een ongelofelijke nieuwsgierigheid op naar de geur van binnen. Samengesteld door Louise Turner en Quentin Bisch presenteert Bad Boy Carolina Herrera zich met een topnoot van zwarte peper, groene bergamot uit Italië en witte peper. Cederhout en salie dragen de hartnoot, terwijl de basis bestaat uit cacao-absoluut en tonkabonen. De geur is dus zoet en kruidig, maar wordt ook wel oosters genoemd. Omdat het niet alleen een elegant mannelijk kruid heeft, maar ook ongelooflijk lang houdbaar is.

Samen met de verzorgingslijn van douchegel en deodorant is Carolina Herrera Bad Boy precies goed voor het koude seizoen. Het is geen geur voor elke gelegenheid, maar wordt gedragen in de vrije tijd of in de club, het overtuigt met zijn verleidelijke mannelijke aanwezigheid, die de stijl van de drager benadrukt. Carolina Herrera Bad Boy richt zich op zelfbewuste mannen die zich goed bewust zijn van de effecten ervan. Ze volgen de mainstream alleen als ze het net zo leuk vinden en anders slaan ze hun eigen weg in. En ze vinden het niet erg als ze een beetje uit de pas lopen, want echte persoonlijkheden hebben hun ruwe kantjes.

Kopnoten:
Zwarte Peper
witte peper
Italiaanse bergamot
Hartnoten:
Cederhout
Salie
Basisnoten:
Tonkaboon
cacao-absolue
Parfumeur:
Quentin Bisch, Louise Turner
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten