Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera Good Girl Blush

De geur +

Carolina Herrera Good Girl Blush - vrouwelijk, zelfverzekerd, ster

De Carolina Herrera Good Girl Blush Eau de Parfum Spray belichaamt een contrasterende, moderne vrouwelijkheid. Het is een zoete geur met sterke bloemen, maar het parfum mist niet de flirt om met traditionele normen te spelen. De noten van bittere amandel en vanille vormen een contrast met het klassieke bloemenhart aan het begin en einde. Het damesparfum uit 2023 begint met een frisse, wrange noot van bergamot en bittere amandel. Het vrouwelijke hart van ylang-ylang en pioen ontwikkelt zich langzaam. Bloemige, zoete en poederachtige noten worden gecombineerd tot een prachtige geur die zowel delicaat als sterk is. In de basisnoot zorgt vanille voor een diepe sensualiteit, die nog meer zachtheid en warmte krijgt door tonkaboon. Carolina Herrera Good Girl Blush is een sterke geur die de mensen om zich heen betovert op elk moment van het jaar en bij vele gelegenheden.

De karakteristieke Good Girl stilettoflacon van Carolina Herrera Good Girl Blush is poederzacht roze van kleur. De schacht is zwart, de hak goudkleurig. Het roze verwijst niet alleen naar de naam van het parfum ("blos"), maar ook naar het dominante geurakkoord van pioenroos. Zowel de flacon als het parfum combineren fijnheid met kracht, vrouwelijkheid met zelfvertrouwen.

Carolina Herrera Good Girl Blush is gecreëerd in samenwerking met de geur- en smaakfabrikant Givaudan, die een duurzaamheidsprogramma heeft gelanceerd. De formule van Carolina Herrera Good Girl Blush is honderd procent veganistisch en bevat duurzaam gewonnen vanille en ylang-ylang geurextracten en geupcycled rozenwater. Shyamala Maisondieu, Christophe Raynaud en Quentin Bisch vonden de juiste mix van deze en andere geuren.

Karlie Kloss is het gezicht van de campagne voor Carolina Herrera Good Girl Blush. In de reclame draagt ze een lichtroze jurk met een diep decolleté en ongewoon grote pofmouwen. Ze zwaait met een rookfakkel die poederachtige roze wolken uitstoot. Het volgende moment verschijnt er een roze pioenroos waarvan de bloemblaadjes exploderen en door het beeld dwarrelen. Karlie Kloss ziet er op de foto afwisselend dromerig en uitdagend uit. De reclamefilm contrasteert het pastelroze met glanzend zwart, dat de vloer en de achtergrond domineert. De film en de uitdrukking van het Amerikaanse model flirten met de verfijndheid van roze en dus ook met de verfijndheid van vrouwelijkheid. Good Girl Blush is zeker niet delicaat, maar een ijzersterk statement voor doorleefde vrouwelijkheid.

Kopnoten:
Bergamot
bitteramandel
Hartnoten:
Ylang Ylang
Pinksterroos
Basisnoten:
vanille
Tonkaboon
Parfumeur:
Givaudan
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten