Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera Good Girl geeft de draagster een onweerstaanbare uitstraling die menig hoofd zal doen omdraaien. De bloemig-oriëntaalse nuance is uiterst gedurfd.

De extravagante flacon in de vorm van een zwarte hoge hak met een gouden hak veroorzaakte minstens zoveel ophef als de campagne met topmodel Karlie Moss.

Carolina Herrera Good Girl goedkoop kopen

De geur +

Carolina Herrera Good Girl, de bloemig-oriëntaalse geur voor vrouwen

De vrouwengeur Carolina Herrera Good Girl van de Venezolaans-Amerikaanse ontwerper werd uitgebracht in 2016 en betovert met bloemige en oriëntaalse nuances. De geur is als de stad New York, krachtig, gedurfd en brutaal. Good Girl van Carolina Herrera is bedoeld om vrouwen te inspireren zichzelf te zijn en hun leven vorm te geven volgens hun eigen ideeën.

Het opwindende parfum opent met topnoten van amandel en koffie, wat Good Girl by Carolina Herrera een zeer extravagante noot geeft. Bloemige tuberoos en Arabische jasmijn volgen als hartnoten en de exclusieve damesgeur wordt afgerond met basisnoten van geroosterde tonkaboon en cacao.

Deze verschillende geurnuances benadrukken perfect de persoonlijkheid van de typische Carolina Herrera vrouw. Aan de ene kant is de Good Girl uit de geurnaam met de bloemige noten van jasmijn en tuberoos, maar aan de andere kant schijnen de verleidelijke nuances van cacao en tonkaboon door.

De Good Girl geur is geïnspireerd op het moderne vrouwbeeld van Carolina Herrera: sexy, elegant en gedurfd. Het Good Girl parfum is bedoeld om precies dit type vrouw te belichamen, een echte femme fatale die ook het buurmeisje is en zich niet laat intimideren.

Kopnoten:
Hartnoten:
Parfümeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Carolina Herrera Good Girl in vergelijking met de SRP