Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Carolina Herrera Good Girl geeft zijn drager een onweerstaanbare charisma dat menig persoon het hoofd zal doen omdraaien. De floraal-oriëntale nuance lijkt extreem gedurfd.

De extravagante flacon in de vorm van een zwarte hoge hak met een gouden hak veroorzaakte minstens zoveel opschudding als de campagne met topmodel Karlie Moss.

Carolina Herrera Good Girl goedkoop kopen

De geur +

Carolina Herrera Good Girl, de bloemrijke oosterse vrouwengeur

In 2016 verscheen de vrouwengeur Carolina Herrera Good Girl van de Venezolaans-Amerikaanse ontwerper met florale en oosterse nuances. De geur is net als de stad New York, krachtig, gedurfd en moedig. Met Good Girl van Carolina Herrera moeten vrouwen geïnspireerd worden om zichzelf te zijn en hun leven vorm te geven volgens hun ideeën.

Het opwindende parfum wordt geopend door een topnoot van amandel en koffie, waardoor Good Girl van Carolina Herrera een zeer extravagante noot. De hartnoten zijn bloemige tuberoos en Arabische jasmijn, en de exclusieve vrouwengeur wordt afgerond door de basisnoten van geroosterde tonkaboon en cacao.

Deze verschillende geuren onderstrepen perfect de persoonlijkheid van de typische Carolina Herrera vrouw. Aan de ene kant de Goede Meisje uit de geur naam met de bloemige noten van jasmijn en tuberoos, aan de andere kant de verleidelijke nuances van cacao en tonkaboon lijken door.

De geur Good Girl is geïnspireerd op Carolina Herrera's moderne vrouwelijke imago: sexy, elegant en gedurfd. Het parfum Good Girl zou precies dit soort vrouwen moeten belichamen, een echte femme fatale, maar ook meisjes van naast en die zich niet laten intimideren.

Kopnoten:
Tuberoos
Hartnoten:
jasmijn-sambac
Basisnoten:
geroosterde tonkaboon
Cacao
Parfumeur:
Louise Turner
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Carolina Herrera Good Girl in vergelijking met de SRP