Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari gieten Femme, de bloemige poederige vrouwengeur.

Bvlgari staat al meer dan 130 jaar synoniem voor kwaliteit en luxe en is een van de belangrijkste fabrikanten van fijne sieraden en accessoires. Het Romeinse familiebedrijf is ook thuis in de wereld van exclusieve mode en sinds de jaren vijftig en zestig Stars van de filmindustrie zoals Elizabeth Taylor of Romy Schneider hebben graag producten van dit luxemerk tentoongesteld.

The Tijdloze elegantie van het Bvlgari-etiket gaat ook verder in zijn parfums. De Bvlgari Perfums moeten als een exclusief, elegant en tijdloos sieraad gedragen worden. Bvlgari pour Femme wordt soms omschreven als bloemig. Dit doet echter slechts in beperkte mate recht aan de veelzijdige geur. De parfumeur heeft in feite voor Bloemige geuren gekozen in de topnoot: de frisse geur van bergamot, oranjebloesemgebaseerde neroli en het licht zoet ogende violet blad; maar ook voor koriander- en perzikkoriander.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het parfumeur blijft ook bij de bloemen in de hartnoot. Jasmijn, exotisch, jasmijn samba, delicaat mimosa en de onmiskenbare inspirerende rozengeur geeft de hartnoot een vleugje sensualiteit. De grondnoot is echter meer hoekvormig en houtachtig. Sandelhout, cederhout, muskus, vanille en de iridescent parfumde iris ronden het elegante parfum af.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari pour Femme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Bulgari pour Femme
Bulgari (of is het nou Bvlgari?). Sensueel, vrouwelijk, net als fris uit de douche. Echt geweldig. Ik ben dol op deze geur en dat zal niet snel veranderen. De grote fles houdt bij dagelijks gebruik één jaar bij mij.
Commentaar van
elegante, sensuele en stijlvolle geur
De eau de parfum komt in een prachtige fles met zijden tasje. Heel stijlvol om in de handtas mee te nemen. Het is een poederige geur die aan frisse was diet denken.
Commentaar van
stijlvol en erg lekker!
Deze geur van een vriend gekregen die er al lang positief over was. Ik nu ook. De geur is heel fris en verleidelijk. Ik vindt hem heerlijk!

Sterparfumeur Sophia Grojsman creëerde Bvlgari pour Femme

De sensueel verleidelijke geur van Bvlgari pour Femme werd in 1994 gecreëerd door niemand minder dan Sophia Grojsman. Sophia Grojsman werd geboren in Wit-Rusland, woonde een tijdje in Polen en emigreerde vervolgens naar de VS. Daar begon ze vijftig jaar geleden haar carrière als laboratoriumassistente bij International Flavors and Fragrances in een zeer door mannen gedomineerd domein.

Op de vraag uit haar kindertijd zei ze in een interview dat ze als kind geen speelgoed had, maar veel natuur: weiden en velden met bloemen en kruiden. Sophia Grojsman wordt beschouwd als de meest succesvolle parfumeur van allemaal en heeft verschillende prijzen ontvangen voor haar levenswerk.

Ze werkte voor alle grote huizen. Van de ongeveer 800 bekende geuren zijn 45 van de meest succesvolle vrouwengeuren voor haar rekening. Vijf van haar creaties behoorden tot de top tien in de bestsellerlijst van topparfums, en Sophia Grojsman componeert haar spuitparfums als een componist die zijn melodie in zijn oor heeft wanneer hij de noten schrijft.

De chemicus bestudeerde eerst verbeeldt de geur als een chemische vorm. Een van de specialiteiten van Sophia Grojsman is de zogenaamde "bottom-ups", een verscheidenheid aan geuren waarin overdoseringen van basisnoten een rol spelen. Dit geldt ook voor Bvlgari pour Femme. Daarnaast is een van haar favoriete geuren vertegenwoordigd in de hartnoot van dit parfum: de rozengeur Bvlgari pour Femme - een uitgelezen parfumcompositie door de grande dame van parfumeurs.

Bvlgari gieten Femme fles schijnt goud in goud

De naam Bvlgari is een garantie voor exclusieve producten: lederwaren, mode, horloges en juwelen. Zelfs de Flakon voor Bvlgari pour Femme is een klein juweeltje dat een absolute blikvanger is in iedere badkamer. De parfumfles is een rechthoekige, transparante glazen, rechthoekige fles. Het betovert met zijn elegantie, sensualiteit en soberheid in vorm. De kleur van de fles is goud.

Due aan het matglas, het parfum dat erin zit krijgt een gold glanzende kleur. De dop en de ronde parfumautomaat zijn eveneens in goud. De goudkleurige tinten zijn iets anders, maar wel zeer fijn afgesteld. Een eenvoudig, fijn en elegant opschrift met de labelnaam rondt het beeld af. Bvlgari pour Femme is een sensuele geur voor elegante en verleidelijke dames.

Aparfum als een kostbaar sieraad. Deze reflecteert zelfs de stijlvolle fles. Het is niet voor niets dat de parfumfles een belangrijke rol speelt in de advertentiecampagne voor deze vrouwengeur - naast de prachtige Kate Mosss.

Kate Moss is het gezicht van Bvlgari pour Femme

Het huis Bvlgari gebruikt al enkele jaren het supermodel Kate Moss voor haar reclamecampagne. Het perfect belichaamt de kenmerken die Bvlgari gieten Femme te onderscheiden: Vrouwelijkheid, weelderigheid en elegantie. Kate Moss lijkt het parfum te dragen als een kostbaar sieraad dat perfect past bij het elegante maar toch zeer sensuele "kleine zwart" dat ze draagt in de promotiefilm.

De promotieclip is bijna volledig in zwart-wit, met als enige uitzondering het "goud" van het parfum en de fles Kate Moss heeft het haar in een eenvoudig broodje gestoken dat haar platte, elegante eigenschappen benadrukt. Ze draagt kostbare, glinsterende juwelen, oorbellen en een ketting. Haar strakke, zwarte jurk heeft een zeer spannende en verrassende backdecolleté.

In de promotiefilm danst Kate Moss met transparante zwarte gordijnen op een lied van Domenico Modugno: "Dio, come ti amo". Het is een rustig, teder, verlangend lied dat gevoelig begeleid wordt door strijkers. Domenico Modugno schreef het in de jaren '60 na "Volare", dat ook in Duitsland erg bekend werd, was "Dio Come ti amo" zijn tweede grote hit in Italië.

In de commercial voor Bvlgari pour Femme draagt Kate Moss het parfum als een tweede huid en versmelt het tegelijkertijd met de muziek. De fles lijkt de bewegingen van het model te kopiëren en de muziek te absorberen. Op het gezicht van Kate Moss verschijnt de "Piangere" (huilen) in een tekstlijn en tegelijkertijd loopt er een druppel over de fles. Het is een commercial die zich richt op elegantie, traditie, sensualiteit en luxe. De reclameclip wordt aangevuld met de slogan "Bvlgari, de essentie van een juwelier".

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.