Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari Rose Goldea: een liefdesverklaring aan de koningin van de bloemen

Hij is altijd al een symbool van liefde, passie en verleiding geweest. Oude legendes herleiden hun oorsprong terug naar een stuk goddelijk dageraad, dat de prachtige Aphrodite op aarde achterliet terwijl ze uit het zeeschuim opkwam. Myths en legenden verweven zich rond de roos, het was en is een teken van aantrekkingskracht en genegenheid, maar ook van charisma en kracht. Hun aantrekkelijkheid is niet alleen gebaseerd op hun ogenschijnlijk perfecte vorm, maar vooral ook op hun bedrieglijke geur.

Met Rose Goldea, Bvlgari heeft een eerbetoon gebracht aan de "Koningin van de Bloemen", wiens complexiteit eenvoudigweg een simpele verklaring als bloemig ontgaat. Bvlgari Rose Goldea is een volle, verleidelijke compositie met een totaal-sueel boeket en een diep vrouwelijke uitstraling. Een luxueuze geur geheel in de traditie van het voortreffelijke vakmanschap van de glamoureuze Romeinse juweliers smederij.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Kan je een geurspinkje? Bvlgari Rose Goldea straalt al in de topnoot. Sprayed Grantapfel, intens rozenbloesem extract en een kleine hoeveelheid bergamot bestrooi een levendig vuurwerk display geaccentueerd door fijn kruidig musk . Ze maken de weg vrij voor een echte majestätische openbaring in het hart deze eau de parfum. Het is een liefdesverklaring aan de adellijkste van alle rozen: de Damascusroos, dat juweel van parfum dat de kruisvaarders ooit naar Europa brachten en waarvan de kostbare essentiële olie meer dan 400 natuurlijke stoffen bevat.

Sterparfumeur Alberto Morillas creëerde Bvlgari Rose Goldea

Het verhaal achter Bvlgaris Rose Goldea is spannend - en het is onlosmakelijk verbonden met een eigenaardigheid van zijn parfumeur. Sterparfumeur Alberto Morillas heeft legendarische geuren gemaakt die een klassieker maken: Clavin Klein's CK One en Kenzos Flower Cartiers Panthere de Cartier of Giorgio Armanis Aqua di Gio als voorbeelden.

Andalusiër, geboren in Sevilla, werkt consequent volgens de regel dat er geen regels in zijn werk zijn. Alberto Morillas is autodidact en leert zelf zijn vakmanschap. Volgens zijn eigen verklaringen, geuren zijn gemaakt in zijn hoofd als vormen en kleuren die hij vrij kan regelen. Zijn composities hebben iets spontaan, volgen geen vaste aanpak. De "vorm" in zijn hoofd voor Rose Goldea was de legendarische Egyptische koningin Cleopatra.

De geur moet worden gewijd aan haar verleidelijke kracht en fascinatie, haar gepassioneerde liefde. Een collega van de parfumeur verklaarde jaloers dat alleen Alberto Morillas zo'n volumineuze geur kon creëren met zijn intuïtieve zelfbesef. Een compositie die zowel het charisma en de kracht van een vrouw uitdrukt als de magie van haar schoonheid en de verleiding van haar charisma. Alberto Moriallas zegt zelf: "Rose Goldea van Bvlgari is als de eeuwige essentie van het vrouwelijke. Met Goldea heeft de parfumeur zeker een van zijn meesterwerken gepresenteerd waarvan het succesverhaal nog lang niet voorbij is.

Bvlgari Rose Goldea fleslesjes in delicate rosékleurige flacons.

Het Bvlgari Rose flesje Goldea heeft het onmiskenbare kenmerk van het Italiaanse huis dat Goldsmith's kunst een nieuwe dimensie heeft gekregen en vandaag de dag een wereldberoemd luxe merk is. Gesticht door de Griekse goudsmid Sotirio Bvlgari, fascineerde het label al vroeg met zijn karakteristieke herinterpretatie van de oude Griekse en Romeinse juwelen idealen, maar ook met het royale gebruik van platina, goud, diamanten, smaragden en robijnen - altijd begiftigd met de flair van de special.

And dus houdt de oppervlakkig eenvoudige ovale fles van Rose Goldea zijn "geheimen"vast. Het glasachtige lichaam bevat een tweede innerlijke vorm waarin het verleidelijke elixer zich bevindt. De buitenzijde silhouette glanst roze goud en lijkt te zijn verweven met bronzen zonnestralen. De ronde kop doet denken aan een cabochon, de ongefacetteerde snede van edelstenen die de natuurlijke glans accentueert die inherent is aan elke edelsteen en de voorkeur van Bvlgari in combinatie met geel goud.

De hals van de flacon wordt uiteindelijk gevormd door een halsketting van schijnbaar ss zwaardere kettingschakels kunstmatig gesmeed halssnoer in mat glanzend goud. Het is geïnspireerd op het legendarische serpenti ontwerp dat Bvlgari tot een van's werelds beste sieraden heeft gemaakt. Het slangenmotief van het Romeinse huis heeft inmiddels de ikonische status bereikt en is tot op de dag van vandaag consequent verder ontwikkeld voor armbanden, kettingen en horloges.

Campagne voor Bvlgari Rose Goldea is een eerbetoon aan het moderne Cleopatra

Het advertentiemotief voor Bvlgari Rose Goldea verbeeldt de ideologie van deze verleidelijke bloemengeur. De focus ligt op de elegante, glinsterende roze en gouden fles met een bronskleurig silhouet dat het licht refracteert. Een verlichting van de zachte genade van de sensuele geur. Aan de voeten is de fles gewikkeld in een artistiek vormgegeven slangenketting versierd met edelstenen.

Een identieke kopie siert de hals van de vrouw die in de verte aan de rechterrand van het beeld lijkt te kijken. Haar zachtroze lippen komen overeen met de kleur van het roséelixer. Het op het eerste gezicht wat vreemde motief is een eerbetoon aan het moderne Cleopatra. Het was een luxe slangen tiara die de Egyptische koningin droeg bij haar aankomst in Rome. Het symboliseerde haar kracht en haar vrouwelijkheid evenzeer. Elizabeth Taylor droeg de slangenketting in de legendarische "Cleopatra"-filmversie op haar pols.

Het juweel op de hals van de Rose Goldea-vrouw dient als een slepende visualisatie van de betoverende kracht van vrouwelijke schoonheid - de sublieme sensualiteit die opnieuw wordt onderstreept door de koninklijke geur van de roos. Morillas heeft zijn volumineuze geur een ruime ruimte gegeven - en toch met jasmijn, pioenroos en perzik aan de zijkant metgezellen. Een indrukwekkende echo van deze uitbundige prestatie wordt geleverd door kruidige muskus en balsamico wierook essentie, warm sandelhout en aromatische vanille. Bvlgari Rose Goldea streelt en trekt aan, schittert en straalt uit: een eau de parfum als een extravagant bewerkte ketting van fijn achtervolgd roségoud.