Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari Omnia Paraiba - De geur voor vrouwen die van luxe houden.

De geurserie Bvlgaria Omnia Paraiba verleidt met fruitige aroma's voor de veeleisende dame. De gepassioneerde combinatie van passievrucht, passievrucht, passievrucht en bittere citrusvruchten prikkelt de zintuigen en doet de harten van vrouwen sneller kloppen.

De verschillende geuren in Bvlgari Omnia Paraiba werden kunstzinnig met elkaar verweven door de bekende parfumeur Alberto Morillas om een indrukwekkende totaalcompositie te creëren. De geur is net zo gelaagd als de doelgroep: naast de topnoot van passievrucht en bittere sinaasappels is er ook een zachte hint van cacao te vinden in het werk.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Daarnaast zijn er nog andere bloemenaroma's die de geur van de passiebloem aanvullen met andere interessante noten. Braziliaans Gardinië doet denken aan ontspannende herinneringen aan de natuur van Brazilië. De parfumserie is geschikt voor dames die alle facetten van hun vrouwelijke persoonlijkheid perfect willen laten zien. Dankzij zijn ongewone compositie is Bvlgari Omnia Paraiba nu al een klassieker, die met zijn ongewone compositie absoluut iets kan overtuigen.

Ster parfumeur Alberto Morilla gemaakt Omnia Paraiba voor Bvlgari

Voor de geur van Bvgari Omnia Paraiba gaf het traditionele Italiaanse huis de meesterparfumeur Alberto Morilla opnieuw de vrije hand. De Andalusiër is een van de beroemdste neuzen ter wereld en heeft al andere iconische geuren voor het luxelabel gecreëerd, zoals de beroemde Bvgari Blv. Hij heeft gewerkt voor de grootste namen in het bedrijf, van Cartier tot Yves Saint Laurent, Armani en Givenchy. Iedereen vertrouwt zijn neus en onbetaalbare intuïtie.

Met de uniseksgeur CK One heeft de latere Omnia Paraiba uitvinder van Bvlgari begin jaren negentig eindelijk zijn doorbraak bereikt. Bloemen van Kenzo, Aqua di Gio en Daisy voor Marc Jacobs zijn enkele van zijn beroemdste creaties. De meest succesvolle geuren op de markt komen bijna elk jaar uit de regelmatige samenwerking met de grote ontwerpers. Morillas werd geboren in 1950 en studeerde kunst in Genève toen een Vogue-interview met Jean-Paul Guerlain hem zo fascineerde dat hij zich zonder voorkennis bij Firmenich aansloot.

Zijn enthousiasme bracht hem ertoe hem in dienst te nemen, hoewel hij de enige in het laboratorium was die geen chemicus was. De parfumeur leerde het ambacht van de parfumerie van de grond af aan. Maar vandaag de dag breekt hij nog steeds gepassioneerd door de conventionele regels om de geurcreaties zijn onmiskenbare signatuur te geven. Volgens hem kan de schoonheid van een onvolmaakte geur die van een perfectionistisch parfum ver overstijgen. De drager wordt zo een uitzonderlijk fenomeen.

Voor Bvlgari Omnia Paraiba combineerde hij bloemen- en fruitige noten die de gepassioneerde sensualiteit van Brazilië in zich dragen. Geboren in Sevilla, de hoofdstad van het vurige Andalusië, was het gemakkelijk voor hem om zich in BvlgariOmnia Paraiba 's plaats in de gepassioneerde levensvreugde van Brazilië te plaatsen. Morillas heeft het zijn verklaarde doel gemaakt om mensen blij te maken met zijn geuren. Met Paraiba heeft hij dit ongetwijfeld opnieuw bereikt.

Bvlgaris Omnia Paraiba flessenfles betovert als edelsteen.

Bvlgari Omnia Paraiba's Flakon is gebaseerd op een wereldberoemde Braziliaanse edelsteen , de Paraiba Tourmaline, waarvan het heldergroen wordt weerspiegeld in het ontwerp van alle producten in de serie. De gebogen container van de Eau de Toilette Spray doet denken aan het symbool symbool voor oneindigheid van wiskunde. De geuren uit de Omnia Paraiba-serie van Bvlgari zijn dan ook tijdloos en voor eeuwig ontworpen.

De naam Boelgari is gegraveerd aan de zilverkleurige zijden. Net als de groene edelsteen zijn de geuren van Omnia Boelgari zo gecomponeerd dat ze vrouwen nog vele jaren kunnen inspireren. Anderen doen denken aan twee gekoppelde schakels. De fruitige geuren daarentegen getuigen van zonnige dagen en vrijheid. Bvlgari Omnia Paraiba - een fragrance-ervaring die grenzen overstijgt en kettingen doorbreekt.

Victoria's Secret Angel Edita Vilkeviciute modellen voor Bvlgari Omnia Paraiba

De Bvlgari spot Omnia Paraiba neemt de kijker mee naar de tropische stranden van Brazilië. Het spel van schaduw en licht dat door de bladeren van de palmbladeren dringt, is de perfecte scène voor de schoonheid van de geur: Victoria's Secret Angel Edita Vilkeviciute. Sinds het supermodel in 2006 haar Runway-debuut maakte voor Just Cavalli, is haar carrière sterk gestegen. Modefotograaf nummer één, Mario Testino had het al voor haar lens en het was het gezicht van talloze campagnes.

Op de catwalk liep ze voor Chloe, Chanel, Yves Saint Laurent en Dolce&Gabbana om maar een paar van de bekendste topontwerpers te noemen die de adembenemende Litouwse vrouw kozen. Haar fijne gelaatstrekken zijn ook bekend van geurcampagnes, waaronder Calvin Klein en Omnia Crystalline. De kleurrijke sieraden op haar subtiel gebruinde huid geven een vakantiestemming voor Paraiba, lichtheid en weelderige luxe tegelijk. Net als het gevoel dat Omnia Paraiba zijn eigenaar krijgt.

Sensuele langzame bewegingen en indringende blikken maken de korte film voor Bvlgari Omnia Paraiba een feest van moeiteloze vrouwelijke schoonheid en sensualiteit. Edita straalt zelfvertrouwen uit en is niet bang om haar verleidelijke vaardigheden te gebruiken. Maar in een klassiek donker eendelig stuk toont ze helemaal niet zo veel huid, het is haar charisma en moeiteloosheid die haar zo aantrekkelijk maken.

De plek voor Bvlgari Omnia Paraiba: Mysterieuze blikken onder een zonnehoed met een brede rand werpen een betovering over het publiek. Omringd door tropisch groen, sluit de helder blauwgroene fles van de geur aan bij de weelderige edelstenen van de sieraden, in de eerste plaats natuurlijk de unieke Braziliaanse Paraiba toermalijn van dezelfde kleur, die deze geur zijn naam gaf.