Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Een geurbeleving van mannelijke kracht en moderne aantrekkingskracht

De moderne mannengeur Bvlgari pour Homme is gebaseerd op een combinatie van bloemen- en houtachtige geuren en heeft een intens muskuskarakter. De charismatische Eau de Toilette, die in 1995 werd gecreëerd door het Franse parfummerk Jacques Cavallier, is nog steeds het invoegselconcept van een moderne mannengeur. De bloemige accenten in het hart van Bvlgari gieten Homme maken de geur tot een heel bijzonder parfum.

De Bvlgari mannengeur wordt geopend met een imposante topnoot die verschillende geurstoffen combineert. Enerzijds de citrusnoten van mandarijn en bergamot, bloemige elementen van sinaasappelbloesem, roodbessenbloesem en lavendel, pikante noten van thee en nootmuskaat en anderzijds verfrissende aldehyden. En ook de hartnoot van Bvlgari giet Homme heeft het op zich al. Bloemen van narcis, krokus en iris verenigen zich hier met de houtachtige notes van de Guaiacse boom en Braziliaans palissanderhout, die vervolgens worden afgerond met kruidige kardemom en vurige zwarte peper.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

In de achterzijde van de Eau de Toilette is het weer wat rustiger. Tonkabonen, een intens muskaroma, amber en cederhout verenigen zich tot een harmonieuze en aantrekkelijke mannelijke geurige basisnoot. Ondanks of enkel door de verscheidenheid aan verschillende geurelementen werd een geur gecreëerd die niet alleen vertrouwt op de mannelijke kracht, maar ook zachte kanten mogelijk maakt en zo de aantrekkingskracht in het onmetelijke verhoogt.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari pour Homme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Bulgari Review
Bulgari pour Homme (waarom je Bvlgari met een v schrijft begrijp ik ook niet). Muskus geur, ook bloemige elementen. Goed samenspel tussen mannelijke aroma's en zachte bloemengeur. Zeer modern en aantrekkelijk parfum!

Bvlgari gieten Homme - Jacques Cavallier's meesterwerk

Het traditionele Italiaanse modemerk Bvlgari staat sinds de jaren zeventig niet alleen bekend om zijn fantasierijke modecreaties, maar ook om luxueuze mannen- en vrouwengeuren. Bvlgari pour Homme werd ontwikkeld door de beroemde Franse parfumeur Jacques Cavallier en wordt beschouwd als zijn meesterwerk onder mannengeuren.

De Eau de Toilette werd in 1996 gelanceerd en werd wereldwijd bestseller. Daarom heeft Cavallier veel verschillende opvolgers en uitlopers gemaakt voor deze geur, zodat Bvlgari pour Homme is uitgegroeid tot een compleet assortiment van geuren. Zo werden in 2005 Bvlgari pour Homme Marine en Bvlgari pour Homme Toniq opgericht. Het elegante avondparfum Bvlgari pour Homme Soir werd ook ontwikkeld door Cavallier.

Frisheid, elegantie en een sterke, bloemige noot zijn kenmerkend voor de originele geur en de opvolgers van Bvlgari pour Homme. De basisnoot bestaat uit ceder, muskus, tonkaboon, amber, vetiver en eikenmos. In de hartnoot gaf Cavallier zijn eau de toilette een bloemengezicht. Koriander, geranium, kardemom, kruidnagel, cyclamen, iris en palissander zijn enkele van de ingrediënten. Een verfrissend effect wordt bereikt met guaiaca hout en peper. In de topnoot is een exotische en romantische noot merkbaar. Dit zijn extracten van thee, bergamot, lavendel, nootmuskaat, sinaasappelbloesem en zwarte bes.

Cavallier is erin geslaagd deze uiteenlopende en soms tegenstrijdige ingrediënten te combineren tot een echt kunstwerk. Het resultaat is een veelzijdige maar klassieke en eenvoudige mannengeur met een hoge herkenningswaarde. Het is geen toeval dat Bvlgari pour Homme is opgenomen in de Bvlgari Classics serie, die de beste en meest succesvolle geurcreaties van dit label combineert. Daarnaast is er een zorgserie met deodorantstick en waslotion uitgebracht die bij deze mannengeur past.

Een edele fles voor een edele geur

Bvlgari giet de fles van Homme's fles heeft een lange traditie in Bvlgari. Ondanks de enorme verscheidenheid aan geuren die het label nu biedt, kunt u de geuren toch herkennen aan hun flacons. Bvlgari gieten Homme wordt gepresenteerd in een transparante glas flacon, die elke geometrische vorm ontwijkt. Hoewel de buik van de fles er van voren als rechthoekig uitziet, onthult hij vanaf de zijkant zijn sensuele rondingen, die zich naar voren en achteren van de drager uitstrekken. De zilveren hals van de flacon versmelt bijna met de fles en verbindt deze met een andere zilveren dop in de vorm van een disc.

De fles is versierd met de eenvoudige "Bvlgari pour Homme" -letters, die zich bijna onderaan de fles bevindt. De vloeistof van de geur is ook transparant, zodat de fles van Bvlgari pour Homme een bijzonder zuiver en duidelijk beeld produceert. De verpakking van het parfum contrasteert scherp met de lichte kleuren van de fles. Het werd bewaard in een donkere mosachtige groene tint en is ook gedecoreerd met de "Bvlgari pour Homme" -letters in het zwart.

De reclamecampagne Bvlgari pour Homme

De fascinerende mannengeur Bvlgari pour Homme scoort met een unieke combinatie van diverse ingrediënten. Naast de kruidigheid van muskus- en cederhout komen ook amber, vetiver, eikenmos en tonkaboon tot hun recht. Geranium, koriander, kruidnagel, palissander, kardemom, cyclamen, maar vooral guaiacahout, peper en iris zorgen voor een bloemige en frisse noot. De reclamecampagne voor Bvlgari pour Homme heeft geprobeerd deze creatieve combinatie van verschillende geuren onder de aandacht te brengen.

De affiches staan vooral in het teken van het heldere en eenvoudige design van de fles, dat door zijn volledige transparantie en het fijngesneden glas fascinerende lichtbrekingseffecten creëert. Bvlgari maakte ook korte, maar pakkende clips die werden getoond op TV in 2006 en 2007.

De vlekken zijn allemaal zwart-wit om een heldere en eenvoudige elegantie uit te stralen. Bvlgari heeft volledig afgezien van het gezicht van een prominent model. Alle personen zijn alleen in de vlekken te zien, met hun rug naar de camera. Toch interpreteren ze het elegante en luxueuze karakter van Bvlgari giet Homme met stijlvolle kleding. In plaats van te loven, eindigen de clips met de eenvoudige slogan: "Bvlgari pour Homme, de nieuwe geur fort mannen". De Bvlgari pour Homme reclamecampagne is dus een perfecte voortzetting van het parfum zelf: fris, elegant en onmiskenbaar.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.