Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari Goldea De Romeinse Nacht - Godin van de Romeinse nacht

Bvlgari Goldea De Romeinse Nacht is een bestendige vrouwelijke geur. Krachtig, verleidelijk, sensueel, krachtig van karakter en mysterieus. Goldea De Romeinse nacht drukt de schoonheid, elegantie, charme en aantrekkelijke persoonlijkheid van een vrouw stralend uit.

Geïnspireerd door de betoverende invloed van Rome's nachts en een mysterieuze godin van de nacht, die charismatisch en fascinerend in de duisternis haar sprankelende en onweerstaanbare aura ontspant, brengt Bvlgari romantiek, schoonheid, charme, charme, elegantie en fascinatie met de vrouwengeur De Romeinse nacht, schoonheid, elegantie en fascinatie door speciale

Embossed door een geheime zwarte musk, de chypre geur combineert dit met vrouwelijke bloemen en eigentijdse warme houtachtige noten die Goldea de Romeinse Nacht sensualiteit, aantrekkelijkheid en uniciteit geven. De geur opent met een verleidelijke topnoot van rijpe, sappige moerbeien en zwarte pioenroos. De fruity, emotioneel complexe moerbeiboom noten combineren tintelend en bedrieglijk met de donkere, extreem peperige, levendige en mysterieuze noten van de zwarte pioenroos op een fantastische manier.

Het bloemige hartnootje uit de essences van de witte bloesems van een nachtbloeiende jasmijn uit China en tuberoos met zijn zoete, mysterieuze noten geeft de geur zijn reukrijke lichtgevende glans en zijn hypnotiserende, aantrekkelijke karakter. De levendige basisnoten van zwarte muskus, vetiverwortels en patchoeli's geven de geur zijn identiteit en geven haar een vrouwelijke kracht en een prachtige charisma.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Bvlgari Goldea De Romeinse nacht is een goddelijk elegante en verleidelijke geur voor de vrouwelijke, gedurfde, karakter-sterke en mysterieuze vrouw, die spontaan op weg gaat naar een avontuurlijke nacht vol schoonheid en wil schitteren als de helderste sprankelende ster in de nachthemel.

Alberto Morillas - de maker van Goldea De Romeinse nacht

De briljante, van dichtbij bekeken en onweerstaanbare geur Bvlgari Goldea The Roman Night is een creatie van de wereldberoemde meesterparfumeur Alberto Morillas, die ook de vorige geuren creëerde uit de succesvolle Goldea-collectie voor Bvlgari.

Met Bvlgari Goldea creëerde The Roman Night creëerde Alberto Morillas een donkere muskusgeur met moderne houtnoten en sensueel aantrekkelijke bloemen, die duidelijk gesneden, briljant en gestructureerd is, uiterst aantrekkelijk, vrouwelijk en aangenaam resonerend. Een meesterwerk op alle niveaus dat de godin in elke vrouw voortbrengt. Alberto Morillas omschrijft zichzelf als een "zelf opgeleide parfumeur".

Geboren in 1950 in Sevilla, Spanje, kwam hij in 1970 naar Genève om kunst te studeren aan de Ecole des Beaux-Arts. Tijdens zijn kunststudies raakte hij geïnteresseerd in de wereld van de parfumerie door een artikel over parfum dat hij toevallig las in een tijdschrift. Vanaf dat moment werkte Alberto Morillas voor Firmenich in het laboratorium, waar hij alles over parfumerie leerde en de creatie van geuren als autodidact bestudeerde. In 1981 won hij een project voor Cartier en ontwikkelde de geur Must de Cartier, die een van de meest gewilde geuren van de jaren 1980 en het begin van zijn carrière als parfumeur werd.

Vandaag de dag is Alberto Morillas één van de belangrijkste meesterparfumeurs ter wereld. In 2003 ontving hij de Prix François Coty Award en in 2013 de FiFi Award in New York voor zijn indrukwekkende levenswerk. De Spaanse meester parfumeur is al tientallen jaren indrukwekkend voor dames en heren over de hele wereld met zijn fijne intuïtie, zijn natuurlijke talent, zijn unieke vakmanschap en zijn uitstekende smaak voor fijne geuren.

Voor Bvlgari ontwikkelde Alberto Morillas tal van fijne geuren, waaronder Goldea (2015), Goldea Rose (2016) en Goldea The Roman Night (2017), evenals de parfumcollecties Omnia en Blv.

Goldea de Romeinse Nacht - Flakondesign in het spel met licht

De vrouwengeur Bvlgari Goldea De Romeinse nacht wordt gepresenteerd in een decoratieve elegante fles, die in een nieuwe, ultramoderne en exclusieve vorm is gebaseerd op het legendarische design van de Goldea geuren. Het flaconontwerp, geïnspireerd op een verduistering, weerspiegelt het karakter van de geur De Romeinse nacht.

Der ronde glazen flacon verhelpt fascinerende contrasten in het subtiele samenspel met licht, die de mysterieuze aantrekkingskracht van de geur Bvlgari Goldea de Romeinse Nacht versterken. De fles is net zo donker als de nacht in zijn strakke, slanke silhouet bedekt met zwarte lak, waardoor hij een sublieme elegantie krijgt. Golden accenten en onderschatte decoratieve toepassingen completeren de specialiteit van flacon design.

De decoratie rond de flessenhals in het Bvlgari ontwerp "Serpentiform" duidt op de typische Bvlgari slang als symbool van wedergeboorte, macht, transformatie, wijsheid en verleiding.

Bovendien verwijst de versiering naar de gouden slang als stralingsenergie in de reclamevideo voor Goldea The Roman Night, die's nachts door Rome zwerft en de donkere stad met licht verlicht. Een associatie met geur en drager. Onder de transparante transparante doorzichtige doorzichtige dop bevindt zich de gouden spuitmachine.

Campagne - Model Bella Hadid als Romeinse godin van de nacht

Haus Bvlgari lanceerde in september 2017 de vrouwengeur Goldea The Roman Night. De geur Bvlgari Goldea De Romeinse nacht werd voor het eerst gepresenteerd in de zomer van 2017 tijdens een uitgebreid publieksevenement in Rome op de Piazza di Spagna (Spaans plein).

Rome, een stad die om middernacht een magische plek wordt, inspireerde het parfum en gaf het zijn naam. Dienovereenkomstig werd de geur gevierd met een openingsmanifestatie in Rome met concert en dans. De prachtige godin van de mysterieuze Romeinse nachten vertegenwoordigt de Amerikaanse model Bella Hadid, die de geur indrukwekkend gepresenteerd op het evenement.

Bella Hadid vertegenwoordigt het parfum Bvlgari Goldea The Roman Night en belichaamt het beeld van een moderne, vrije, extraverte, intelligente en temperamentvolle vrouw die niet alleen mooi, vrouwelijk en verleidelijk is, maar ook zelfvertrouwen, karakter en charisma uitstraalt. De geur is niet alleen een eerbetoon aan de kracht en vrijheid van vrouwelijkheid, maar ook aan de charme en fascinatie van de eeuwige stad Rome 's nachts.

Bvlgari illustreert dit met een scenario in een aantrekkelijke en betekenisvolle reclamefilm. De commerciële shows Bella Hadid elegant gekleed in het zwart in een edele Romeinse villa als een ietwat verveelde gast op een conventioneel evenement met een uitvoering van rustige klassieke instrumentale muziek. Ze kijkt naar haar mobiele telefoon, haalt haar parfum Bvlgari Goldea The Roman Night uit haar tas en brengt het aan.

Geïnspireerd staat ze vol vertrouwen op en verlaat de zaal midden in het evenement onder de verwondering van de andere gasten en loopt 's avonds vrij door het gebouw naar Rome. Ze klimt stoutmoedig over de daken van Rome en ontmoet haar vrienden op het dak, die vrolijk kijken naar een modern, wankelend muziekconcert op een scherm met een beamer en de wolken in de nachtelijke hemel.