Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari Aqva Divina is een frisse, zomerse geur die de bloemige en pittige aroma's van de Middellandse Zee bevat.

De vrouwengeur Bvlgari Aqva Divina boeit met haar zomerse lichtheid. De populaire vrouwengeur wekt herinneringen aan de zeelucht, de zomerzon en de kruiden en bloemen van het mediterraanse landschap, en straalt dus ook op regenachtige dagen een vakantiestemming uit. In eerste instantie lijkt het onopvallend verfrissend als een frisse bries op zee en ontvouwt het een warm, zoet aroma dat doet denken aan een milde zomeravond.

De geur van Bvlgari ademt een natuurlijke, elegante vrouwelijkheid uit die voortkomt uit het samenspel van verschillende voortreffelijke geuren. In de topnoot verrast Bvlgari Aqva Divina met een zoute frisheid van de zee, versterkt door een pikante noot van rode gember en bergamot. De bittere kruidigheid wordt gezoet door de bloemige hartnoot van magnolia en kweepeer, die de geur een delicate, vrouwelijke noot geven. De initiële lichtheid komt in de basis van amber en bijenwas in een sensuele diepte.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het samenspel van kruidige frisheid en lichtzoetheid wordt hier afgerond en de hele geur wordt in een zomerse warmte omhuld. Dit resulteert in een stimulerend lichte en elegante vrouwelijke geur, die uitstekend gedragen kan worden in de zomermaanden en maakt dat je zelfs in de koudere seizoenen zee en zon wilt.

De beroemde parfumeur Alberto Morillas maakt Bvlgari Aqva Divina voor Bvlgari

Net als andere parfums vertrouwt Bvlgari op de neus van Alberto Morillas, een van de meest succesvolle parfumeurs ter wereld, in het geval van Bvlgari Aqva Divina. Morillas componeert regelmatig geuren voor labels als Armani, Valentino, Nina Ricci, Marc Jacobs en Versace. Onlangs creëerde hij voor Bvlgari de geur Rose Goldea.

Geboren in Sevilla, Spanje, noemt de parfumeur zichzelf een autodidact. Hij studeerde aan de École des Beaux-Arts in Genève en begon te werken voor smaakfabrikant Firmenich. In de jaren zeventig ging hij naar New York om parfumerieën te proberen. De geur "Must", die hij voor Cartier ontwierp, markeert het begin van zijn carrière. Hij brak door met de unisex geur "CK One" voor het merk Calvin Klein. Hij heeft nu zijn eigen geurlaboratorium in Genève en heeft meer dan honderd parfums gemaakt.

In 2013 ontving hij in New York de FIFI Award voor zijn levenswerk. Hij vergelijkt zijn werk als parfumeur met het werk van de componist van een muziekstuk, net zoals hij unieke werken componeert uit talloze geuren. In zijn laboratorium staat een geurorgel waarin hij duizenden verschillende smaken kan combineren en zo zijn creaties kan creëren. Hij gebruikt vooral graag verschillende grondstoffen, die hij genereus gebruikt.

Hij is net zo genereus in het meten van zijn tijd: Hij werkt vaak meer dan twee jaar aan één parfum en gebruikt tot wel 300 verschillende geurelementen. Morillas maakt parfums voor vrouwen, mannen en uniseks. Zijn geuren staan voor levendigheid en natuurlijkheid, zijn creaties zijn spontaan, gelaagd en volgen geen regels. Het spectrum van zijn geuren varieert van vrolijk-jonge, klassiek-elegant en spannend-sueel. Zijn gevoeligheid voor verfijnde en onbenutte nuances maken hem tot een van de grote kenners in zijn vakgebied. Hij demonstreert deze vaardigheden opnieuw in de creatie van Bvlgari Aqva Divina.

Een ronde, goed gevormde fles zoals een parel omringt Aqva Divina als een kostbare schat.

Zoals de godin Venus geboren is uit een schelp in zee, zo doet deze fles ook denken aan een parel die uit een schelp gegroeid is. De ronde vorm die het "goddelijk water" omringt, is afgeplat en glad, alsof de grond door zeewater wordt afgeplat en glad. Bvlgari Aqva Divina wordt gepresenteerd als een kostbare schat uit de diepten van de oceaan. De eenvoudige elegantie van de fles is onmiskenbaar een referentie naar het merk Bvlgari.

The paste tonen onderstrepen de delicate vrouwelijkheid die het formele idioom reeds belooft. De dop is gemaakt van glanzend metaal en vormt zo een bijzonder hoogtepunt en contrasteert met de melkfles. Het opschrift Bvlgari is gegraveerd in de gebruikelijke typografie aan de bovenzijde van de pet. De ronde vorm ligt comfortabel in de hand en maakt eenvoudig sproeien mogelijk. Een eenvoudige, aangename vorm die niet te veel openbaart, maar het geheim verbergt. Het ontwerp van de flacon maakt al een elegante, vrouwelijke geur zichtbaar.

De reclame

De magie van de mediterrane landschappen en vooral de overweldigende aantrekkingskracht van de Middellandse Zee is te horen in Bvlgari Aqva Divina, de prachtige en nieuwe vrouwengeur uit het Boelgarenhuis. Deze geur vertelt van de onbezorgde levendigheid van de zomer, van mysterieuze passie, kostbare herinneringen en die gelukkige momenten die nooit eindigen.

Bvlgari Aqva Divina is de pure essentie - een vrouwengeur die de romantiek van de weelderige bloemen combineert met de heerlijke zoetheid van prachtige vruchten en aquatische frisheid. Verrassend en verfijnd is het einde van de geur, waarin sensuele amber zorgt voor een diep vrouwelijke en verleidelijke aura.

Met Aqva Divina heeft Bvlgari een kostbaar juweel gecreëerd dat een zomers vleugje godin op de huid van elke vrouw tovert. Een parfum dat perfect past bij de huidige levensstijl, deze parfum streelt de drager en is een aangename metgezel, zowel overdag als in de avond. Zijn onopvallende aanwezigheid staat voor elegantie en klasse. Met Bvlgari Aqva Divina wordt een parfum een kunstwerk en een stijlvol lifestyle statement. Nieuwsgierigheid en verlangen worden op een zeer charmante manier gewekt, omdat het leven vol is van prachtige verrassingen. Je hoeft ze alleen maar te laten.