Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Masculine aantrekkingskracht door de macht van de zee

Met de Bvlgari Aqva pour Homme slaagde het traditionele label Bvlgari er in 2003 in met een nieuwe geniale inslag. Dit maritieme parfum fascineert door zijn aquatische, frisse karakter. Het straalt zowel mannelijke kracht als pure zuiverheid uit en creëert een verkwikkende en diepe geur. De diepte van de oceaan wordt weerspiegeld in het kostbare parfum. Zuivere natuurlijke grondstoffen zijn kalm en krachtig tegelijk. Een natuurlijke kracht wordt uitgestraald door Bvlgari Aqva pour Homme.

Het verfrist als een zomerbad in de koele, blauwe oceaan. Een koele frisheid van mandarijn en petit graan opent de geur en doet denken aan een mooie zomerdag. Zeetinten van Posidonia in combinatie met akkoorden van andere diepzeeplanten vormen het hart van het parfum. De minerale amber basis, die een houtachtige ambernoot draagt, en clary salie creëren sensuele mannelijke accenten en maken de geur ervaring compleet.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Bvlgari Aqva pour Homme is uitgegroeid tot een van de meest populaire mannengeuren sinds de release en onderstreept de kracht en het zelfvertrouwen van de man. De mannelijke sensualiteit trekt vrouwen magisch aan en stimuleert de zintuigen. Naast het parfum omvat het assortiment ook een douchegel, een deodoranthouder en een aftershavebalsem, zodat de hele verzorgingsbeleving een geurbeleving wordt van Bvlgari Aqva pour Homme.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari Aqva pour Homme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Superlekker
Ik heb deze Bulgari Aqva douchegel aan mijn man gegeven voor de Kerst. Het ruikt echt heerlijk, lekker fris en sportief. Na het douchen ruikt de hele badkamer heerlijk.
Commentaar van
mijn lieverlingsgeur
Deze geur is voor mij simpelweg een van de beste. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak, maar voor mij tijdloos elegant en gewoon heerlijk!

De geur van de zee werd gecreëerd door een bekroond parfum genie

Jacques Cavallier, een van de meest succesvolle parfumeurs ter wereld, werd geboren in Grasse, de hoofdstad van parfum, en komt uit een familie met een lange parfumtraditie. Zowel zijn vader als zijn grootvader had een buitengewoon reukvermogen en werkte als parfumeur. Jacques Cavallier moet met dit talent geboren zijn. Zijn vader trainde Jacques' reukzin al in zijn vroege jeugd, en op 10 jarige leeftijd mochten kleine Jacques tijdens de zomervakantie in parkfabrieken werken.

Na school studeerde hij Engels en Spaans voor hij parfumeur werd. Sinds 2012 is hij hoofdreparator bij Louis Vuitton en in 2004 werd hij bekroond met de Prix International du Parfum voor zijn voortreffelijke creaties. Jacques Cavallier heeft geuren gemaakt voor Calvin Klein, Armani, Lancôme, Paco Rabanne en Yves Saint Laurent, evenals een aantal parfums voor Bvlgari.

In 1996 was hij al betrokken bij water toen hij zich ontwikkelde voor Armani Acqua di Gio pour Homme, wat hij beschouwt als een van zijn beste geuren. De zee oefent dan ook een grote fascinatie uit voor het parfumgenie. Zijn manier van werken kenmerkt zich door een intuïtief en creatief begrip van kunst, gecombineerd met een uiterst nauwkeurige wetenschappelijke benadering en technische kennis. Het is precies deze combinatie die haar geuren zo puur, helder en opzwepend maakt.

De maritieme geur Bvlgari Aqva pour Homme past ook perfect bij het traditionele label Bvlgari, dat in 1884 in Rome werd opgericht. Bvlgari is een internationaal succesvol label op het gebied van sieraden, horloges en parfum.

Bvlgari Aqva gieten Homme omringd door een kristal in zee uitgesneden

De

Compatibel met de maritieme, aquatische geur is de noble glas flacon. Als een kristal dat perfect uit de zee gesneden is en ongelooflijk koel en aangenaam in de hand ligt, omringt de fles Bvlgari Aqva Homme. Het glas stroomt vloeiend in de zilverkleurige metalen dop, die de fles sluit. Het zilverkleurige opschrift AQVA verschijnt op het bovenste deel van het glas, iets kleiner net onder POUR HOMME, precies afgestemd op de kleur van de sluitdop.

Aan de bovenkant van de metallische koepel is de sproeiknop waarop de naam van het label gegraveerd is. De aquamarijn gekleurde vloeistof schemert door het transparante glas en pakt daarmee weer het maritieme thema van de geur op. Een elegante blikvanger wordt aangeboden met deze ongewoon interessante flacon, die past bij elke moderne en actieve man. Zelfverzekerd en vrijheidsminnend, krachtig en mystiek als de zee, de geur en de fles presenteren zich.

Een verborgen schat in de zee - de geurcampagne

De commercial voor Bvlgari Aqva pour Homme werd vooral in zee onder water geschoten. Het gezicht van de campagne is het Spaanse model Oriol Elcacho. Aan het begin van de film duikt hij in de aquamarijn van de donderende zee, alleen gekleed in een badpak en zwemt als een dolfijn naar de donkere bodem van de zee. Hoe dieper het duikt, hoe vrediger en rustiger de zee wordt. Op de kale rotsachtige zeebodem vindt hij de fles voor Bvlgari Aqva pour Homme. Hij grijpt het en zwemt terug naar het oppervlak van de zee, naar het licht. Ten slotte verschijnt het weer op het schuimende oppervlak van het water en rekt de hand uit die de fles triomfantelijk als winnaar vasthoudt.

Hij heeft de diepten van de zee veroverd met zijn krachtige en kalme natuur en heeft de kostbare schat herwonnen. De kleur van het parfum weerspiegelt precies de blauw-groene tint van de zee, terwijl het mannelijke lichaam staat voor de kracht en levendigheid van Bvlgari Aqva pour Homme. Het is één met de natuur en voelt zich net zo comfortabel in de zee als in zijn natuurlijke habitat. De instrumentale muziek in de film klinkt mysterieus, ritmisch en maritiem en onderstreept de schoonheid van de mysterieuze stilte onder water.

Topmodel Oriol Elcacho wist zijn meest prestigieuze modelbaan tot nu toe te bemachtigen met de campagne voor Bvlgari; hij werkte onder meer voor Ralph Lauren, Valentino, Missoni en Chanel. Hij is ook bekend als de "Spaanse Adonis" vanwege zijn gespierde lichaam en symmetrische gezicht, waardoor hij een uitstekende belichaming van de Bvlgari man. Krachtig, sterk en mannelijk, de Bvlgari man verovert de wereld en raakt nooit in stress omdat hij ontspannen en geanimeerd door de geur van de zee.