Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari Jasmijn Noir, de bloemige houtachtige geur voor vrouwen

Sensual, donker en elegant - dat is de geur van Bvlgari Jasmin Noir. De Eau de Parfum met de veelbelovende naam 2008 werd gelanceerd en is sindsdien ook verschenen als Eau de Toilette Spray, en als een intensieve Eau de Extrait. Jasmijn Noir is een vrouwelijke geur die alles draait om zintuiglijke verleidelijke jasmijnbloesem.

De geur is bijzonder interessant vanwege zijn contrasterend karakter, dat bestaat uit delicate vrouwelijke aroma's en bittere mannelijke geurstoffen. Bvlgari Jasmin Noir zal geopend worden door een smalte geur from geraniums, die lichtheid in de compositie brengen. In de hartnoot ontvouwt het parfum dan zijn elegante en verleidelijke jasmijngeur, die omgeven wordt door creamy delicate amandelaroma' s. De geurbeleving wordt gecompleteerd door een basisnoot van tonkabonen en zoethout, die de geur van Bvlgari Jasmin Noir zijn onweerstaanbaar verleidelijke en elegante facet geeft.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Bvlgari Jasmijn Noir is als een diamant, sprankelend, edel en glamoureus. Met haar fresh-intensief aroma heeft de creatie al miljoenen vrouwenharten veroverd.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari Jasmin Noir
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Jasmin Noir
Heerlijke, vrouwelijke geur. Gemakkelijk te doseren met de bijgeleverde verstuiver. Dit is op het moment echt helemaal mijn geur.
Commentaar van
Jasmin Noir Body Lotion
De body lotion van Jasmin Noir is een droom voor de huid. Trekt snel in en hult in een heerlijke geur die niet alleen mijn hart harder laat koppen.
Commentaar van
perfect
Het parfum Jasmin Noir van Bulgari heeft mij overtuigd. Zwaar, sensueel, oriëntaals, misschien meer iets voor 's avonds omdat de geur erg intensief is en lang houdt. Een geur voor de vrouw van topklasse.

Twee sterren parfumeurs gemaakt Bvlgari Jasmin Noir

De geur is in 2008 ontwikkeld door Bvlgari Jasmin Noir in samenwerking met de parfumeurs Carlos Benaim en Sophie Labbe. Benaim, een van de bekendste parfumeurs van onze tijd, was toen een jaar later ook sterk betrokken bij de ontwikkeling van het gelijknamige eau de toilette van Bvlgari.

In de loop van zijn carrière heeft Carlos Benaim voor het modehuis van Calvin Klein een groot aantal verschillende mannen- en vrouwengeuren ontwikkeld, waarvan zijn Euphoria collectie waarschijnlijk een van de bekendste creaties is. Hij ontwikkelde ook gerenommeerde geuren als Dior Pure Poison, Giorgio Armani Code for Woman en Viktor & Rolf Flowerbomb. Zijn collega Sophie Labbe is een van de populairste en meest getalenteerde vrouwen ter wereld van parfumeurs.

Naast Bvlgari Jasmin Noir en het gelijknamige eau de toilette, kreeg ze de opdracht om in 2011 en 2012 de twee parfumvarianten Bvlgari Mon Jasmin Noir en Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise te creëren. Haar bekendste geurcreaties zijn Emporio Armani Lei, Givenchy Organza, Yves Saint Laurent Parisienne en Calvin Klein Beauty.

Met Jasmin Noir creëerden de twee sterren parfumeurs een essence die al een klassieker is geworden onder vrouwengeuren. Met zijn mix van houtachtige noten en bloemige akkoorden ontwikkelt de geur een bijzonder verleidelijke aura met een vleugje glamour.

Bvlgari Jasmin Noir fles maakt indruk met elegante vormgeving

The Flakon by Bvlgari Jasmin Noir is ontworpen in het typische flakondesign van Bvlgari vrouwengeuren. Geheel in overeenstemming met het donkere en verleidelijke karakter van de vrouwengeur is de parfumkamer gekleurd in diep zwart transparant zwart. Een elegant en bijna glamoureus contrast eindigt met de geelgoud glanzende fles hals en de bijpassende dop die het ontwerp afrondt.

Aan de voorkant werd de fles met gouden letters "Bvlgari Jasmin Noir"gemerkt. De rechthoekige kartonnen verpakking waarin de fles verpakt is, is ontworpen in hetzelfde ontwerp zwart en goud. Met zijn edele uitstraling is de fles de logische voortzetting van de edele geur.

Supermodel Kate Moss is het gezicht van Bvlgari Jasmin Noir

De Bvlgari geurcampagne Jasmin Noir weerspiegelt het verleidelijke en sensuele karakter van de vrouwengeur. Het Britse supermodel Kate Moss werd gekozen als gezicht van de campagne en was al te zien in de parfumcampagne voor Bvlgari pour Femme en Yves Saint Laurent Parisienne. De commercials, maar ook de commercial, tonen Moss dat wegloopt van de camera in elegante avondjurken en glinsterende Bvlgari kettingen voor de camera, Jasmin Noir genietend en levendig van de geur van Bvlgari.

Kate Moss is momenteel een van de bekendste en best betaalde supermodellen ter wereld. Het sierde al vele omslagpagina's van bekende modebladen, werd gefotografeerd in de Pirelli-kalender en was lange tijd het gezicht en boegbeeld van de Zweedse modegroep H&M. De commerciële foto's voor de geur Jasmin Noir van Bvlgari zijn gemaakt door de sterfotografen Mert Alas en Marcus Piggott.

Kate Moss gebruikt haar gezicht om een geur te promoten waarvan de houtachtige, bloemige uitstraling al lang geleden een klassieker is geworden onder de vrouwengeuren. In de topnoot, de essentie straalt met akkoorden van gardenia en groen sap. Jasmine-Sambac-Absolue en amandel worden gecombineerd in het hart, terwijl de basisnoot eindigt met kostbare houtsoorten, drop en tonkaboon-Absolue. Zo is er een beetje geurig water ontstaan met wat er nodig is om een klassieker te worden.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.