Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu - de geur van blauwe thee

Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu is de vierde geur voor mannen en vrouwen uit de luxueuze collectie Eau Parfumée van Bvlgari. Deze collectie richt zich op de smaken en bijzondere eigenschappen van thee (Frans: Thé). De uniseks geur Au Thé Bleu (Blauwe Thee) is geïnspireerd op de edele Oolong thee.

Oolong is een Chinese, halfgefermenteerde thee waarvan de gistingstijd ligt tussen die van groene en zwarte thee. Oolong wordt vaak blauwe thee genoemd en heeft een zeer geurend, bloemig aroma, dat centraal staat in de geur Au Thé Bleu. De aromatische tonen van blauwe en violette bloemen, zoals viooltjes, irissen en lavendel, harmoniëren met de subtiele en delicate aroma's.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Thee geur. Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu is een luchtige, lichte, aromatische bloemengeur die de zintuigen verfrist, verkwikt en lichaam, geest en ziel ontspant. Het begint met de kalmerende en prachtige noten van lavendel, gecombineerd met de frisheid en aromatische groene noten van shiso bladeren. In het hart ontvouwt zich de oolong thee zijn rustgevende, fascinerende aroma's in combinatie met viooltjes. In de basisnoot ronden irissen en musk de aangename en verfijnde geur heerlijk af.

Het creëren van een parfumeur

De maker van de heerlijke geur Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu is Duits-Franse parfumeur Daniela Andrier. De gerenommeerde parfumeur staat bekend om uitstekende, fijne, edele geuren die even poëtisch, mooi en levendig als verfijnd en origineel zijn, ver verwijderd van clichés en de gebruikelijke.

Daniela Roche Andrier is geboren en getogen in Heidelberg tot ze met haar vader op 15 jarige leeftijd naar Parijs verhuisde. Van jongs af aan had ze een sterke passie voor geuren en geuren, maar ze studeerde eerst filosofie aan de Sorbonne in Parijs. Toen Daniela Andrier over het beroep van parfumeur leerde, wist ze meteen dat dit haar lot was.

Ze volgde de beroemde Roure parfumschool (nu Givaudan) in Grasse. De parfumeur leerde van en werkte samen met grote parfumeurs als Jaques Polge, onder wie ze stage liep bij Chanel, en Edouard Fléchier, met wie ze in Grasse werkte.

Daniela Roche Andrier is zelf een meesterlijke neus in Givaudan en is ook getrouwd met Gilles Andrier, Managing Director van Givaudan. In de loop van haar carrière heeft Daniela Andrier veel populaire geuren van de beste soort voor gerenommeerde merken gemaakt.

Tot haar creaties behoren Prada Les Infusion (parfumcollectie), Prada La Femme (2016), Prada L'Homme (2016), Miu Miu (2015), Bottega Veneta Knot (2014), Bottega Veneta Pour Homme Extreme (2015 met Antoine Maisondieu), Guerlain Angelique Noire (2005) en Tiffany Eau de Parfum (2017). Voor Bvlgari creëerde Daniela Andrier niet alleen Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu, maar ook de luxe geuren van de Le Gemme en Le Gemme Orientali lijnen uit de Haute Perfumerie collectie Le Gemme.

Vlacon in blauwe elegantie

De fles Eau de Colgone Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu wordt gepresenteerd in de opvallende, elegante flacon design van de exclusieve Eau Parfumée collectie. De fles Bvlgari Eau Parfumée is ontworpen door ontwerper, art director en ondernemer Thierry de Baschmakoff.

Een stevige, hoge, cilindrische fles van gesatineerd glas met een rechte schouderrand, van waaruit een schuin, rond gesneden, kristalheldere decolleté naar voren en naar achteren taps toeloopt. Het midden van de fles wordt gedomineerd door een glanzende gouden en even massieve metalen flessenhals, waarvan de schacht het sproeiapparaat verbergt en die als afsluitdop uitloopt in een nobele, ronde hoofdstad (kolomknop). Een zeer esthetisch ontwerp, dat doet denken aan een oude zuil in Grieks-Romeinse stijl en verwijst naar de oorsprong van Bvlgar.

Voor de heerlijke geur Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu is het glas van de stijlvolle fles ontworpen in een harmonieus blauw. Het kleurontwerp weerspiegelt de blauwe thee als een bepalende component van de geur binnenin.

Au Thé Bleu - de campagne van een wellness geur

De edele unisex geur Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu werd in 2015 op de markt gebracht als de vierde thee geur van de collectie Eau Parfumée van de Romeinse sieradenfabrikant en leverancier van luxegoederen Bvlgari. De Eau Parfumée collectie nodigt u uit voor echt elegante en verfijnde wellnessrituelen met haar heerlijke geuren en de bijbehorende geparfumeerde badproducten, lichaamsverzorgingsproducten en aromatische kaarsen. De Eau Parfumée collectie omvat ook Au Thé Vert (groene thee), Au Thé Blanc (witte thee), Au Thé Rouge (rode thee) en Au Thé Noir (zwarte thee). Elk van de theeparfums is samengesteld met speciale ingrediënten en heeft zijn eigen unieke karakter.

De frisse, aromatische en bloemige geur Au Thé Bleu (Blauwe Thee) met zijn geurcomponenten zoals oolong thee, lavendel, viooltjes, iris en shiso bladeren heeft ook een bijzonder kalmerende, ontspannende, verfrissende, regenererende, verkwikkende en rustgevende werking. Een luchtige, lichte wellnessgeur die lichaam, geest en ziel weer in balans brengt, spanning loslaat en de zintuigen op een prachtige manier betovert. Een ideale geur voor een pauze van alledaagse stress. Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu is ook een mooie en elegante geur die comfortabel kan worden gedragen door mannen en vrouwen op elke gelegenheid en stijlvol onderstreept hun individuele uitstraling.

De reclamecampagne presenteert Bvlgari Eau Parfumée Au Thé Bleu in aantrekkelijke reclamefoto's die zich uitsluitend richten op het product, het gehele parfumassortiment inclusief verzorgingsproducten of de collectie. De luxe fles wordt gepresenteerd met de bloemengeur ingrediënten in een aangenaam blauwe sfeer. De reclamefoto's stralen de harmonie en luxueuze, ontspannende spa-ervaring van Au Thé Bleu zeer expressief en uitnodigend uit.