Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Bvlgari Zwart - een meesterlijke uniseks geur

Bvlgari Black is een ongewone, aantrekkelijke geur voor mannen en vrouwen die een bijzonder stedelijke, zeer moderne en sprankelende sfeer uitstraalt. Een zeer aangename donkere, bittere, rokerige en toch kruidige aromatische, sensuele, verleidelijke geur met een vleugje zoetheid. Bvlgari Black is een fascinerend origineel parfum dat noch typisch mannelijk noch typisch vrouwelijk is, maar opvallend kosmopolitisch. Een geur die stijlvol de moderne metropool belichaamt, maar ook de vrijheid, onafhankelijkheid, elegantie en het zelfvertrouwen van de dragers.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De uniseks geur Bvlgari Black uit het huis van de Italiaanse juwelier en luxemerk doet denken aan een bijzondere zeldzame nichegeur met een meesterlijke compositie. Het is inderdaad een olfactorisch meesterwerk met een aantrekkelijke compositie. Het geheime ingrediënt in de Bvlgari Black geur is groene thee. De opening is een frisse, pittige en expressief aromatische topnoot van bergamot en groene thee. In het hart van de geur, jasmijn bloesems gloed gepaard met de sensualiteit en warmte van sandelhout en cederhout. Verleidelijk, zacht en zoet, de noten van amber, muskus, leer, rubber en vanille smelten samen in de basis als een zeer aangename afwerking. Een fluweelzachte toets streelt de geur.

alle klanten beoordelen positieve
Bvlgari Black
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Indrukwekkend
Sterke, sensuele geur en langaanhoudende geur voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Overdag of 's avonds. Bij opbrengen een zeer houtachtige geur, daarna heerlijk sensueel. Anders bij mannen dan bij vrouwen.

Sterparfumeur Annick Ménardo creëerde Bvlgari Zwart

De meester achter de betoverende geursamenstelling van Bvlgari Black is de Franse parfumeur Annick Ménardo. De talentvolle parfumontwerper creëerde met Bvlgari Black een van haar eerste unisex geuren, die meesterlijk slaagde en zeer succesvol werd. Annick Ménardo is een parfumeur met de geur- en aromagroep Firmenich en creëerde een verscheidenheid aan bekende geuren, zoals Dior Hypnotic Poison (1998) of Diesel Fuel For Life For Hem (2007 met Jacques Cavallier).

Annick Ménardo werd geboren in Cannes en studeerde organische chemie, biologie en geneeskunde. Naast haar gevoeligheid, smaak en artistiek talent, heeft ze een brede kennis en ervaring op wetenschappelijk gebied en besloot om de kunst van het parfum na haar studie voort te zetten. Annick Ménardo studeerde parfum in zijn geheel aan het beroemde ISIPCA parfum- en smaakcollege in Versailles. Daarna werkte ze bij Créations Aromatiques met de wereldberoemde parfumeur Michel Almairac. Annick Ménardo trad in 1991 in dienst bij Firmenich als professioneel parfumeur.

Tijdens haar carrière werkte de getalenteerde parfumeur met grote parfumeurs aan beroemde geuren zoals Olivier Cresp en Alberto Morillas aan Giorgio Armani Armani Attitude (2007) of Thierry Wasser aan Lancôme Hypnose (2005) en Lancôme Hypnose Sheer (2007). Annick Ménardo componeerde ook tal van fijne en populaire merkgeuren solo. Tot haar creaties behoren Yves Saint Laurent Body Kouros (2000), Amouage Figment Man (2017), de uniseks geur Christian Dior Bois d'Argent (2004), Cerruti 1881 Edition Blanche Pour Femme (2015), Dsquared² Potion (2011), Yves Rocher Moment de Bonheur L'Eau (2014) en Lolita Lempicka Au Masculin Eau de Parfum Intense (2015).

Bvlgari Black Flacon in bekroond ontwerp

De universele geur Bvlgari Black wordt gepresenteerd in een artistieke fles met een origineel design. De fles is gemaakt van glas, metaal en rubber en vertegenwoordigt in zijn vorm een zwarte autoband met glanzende zilveren velgen. Het ontwerp is even expressief als aantrekkelijk, maar is bedoeld om ons te herinneren aan de alomtegenwoordige autobanden in een grote stad.

De fles en het ontwerp zijn gemaakt door de beroemde Franse flaconontwerper Thierry de Baschmakoff. Net als de inhoud presenteert de fles zich op een uiterst artistieke manier, reagerend op de geuren van het parfum. De Bvlgari-fles Black won in 1999 de FiFi Award in de categorie "Beste Herenverpakking van het jaar - Prestige". Het zwarte "bandenrubber" omsluit het "wiel" van helder glas, waardoor de geur van water aan de oppervlakte en onderzijde verleidelijk naar binnen schijnt. Net als de "velgen" van een autoband zijn de ronde hoes en het sproeiapparaat eronder van glanzend chroom. Een gravure met de merknaam Bvlgari siert de velg van de band en de metalen dop van de fles. Een klein kunstwerkje.

Bvlgari Black - een expressieve fotocampagne

Bvlgari's unisex parfum Black werd geïntroduceerd in 1998. De unieke donkere, rokerige en houtachtige geur voor mannen en vrouwen is geïnspireerd door de stedelijke geest van een moderne bruisende metropool. De inspiratie neemt niet alleen het ontwerp of de architectuur van een grote stad over, maar ook de opvallende materialen en de omgeving. In dit geval op een prettige en artistieke manier. Banden, rubber, rook en stedelijke natuur zijn alomtegenwoordig in een drukke stad die wordt gekenmerkt door auto's en voertuigen.

Bvlgari Black is een onconventionele geur ontworpen rond de tart noten van groene thee. Een geur die de vreugde en vrijheid van het expressionisme viert. De reclamecampagne zonder representatieve acteurs en modellen, maar introduceert het parfum en zijn karakter in sterke, expressieve reclamefoto's. De focus ligt op de uitstekende fles van het parfum op artistieke zwart-wit foto's en soortgelijke voorstellingen. De verschillende reclamefoto's met de eau de toilettefles in focus benadrukken zowel de facetten van het parfum als de moderniteit, donkere elegantie en futuristische visie van een gestileerde stedelijke omgeving. Bvlgari Black vertegenwoordigt de geur van grote, levendige metropolen voor zelfbewuste mannen en vrouwen. Moderne kosmopolieten, open-minded en verliefd op de stad, zijn net zo toegewijd aan esthetiek, prachtige individualiteit en aantrekkelijke charme als deze geur van de Romeinse juwelier Bvlgari.

Bvlgari Black verrast met een heerlijk aangename, bijzondere en mooie geur. Onverwacht ontvouwt zich een aangename zachtheid, stralende zachtheid, elegantie en een verleidelijk aromatisch boeket. Bvlgari Black onderstreept een geest die net zo geïnspireerd en bijzonder is als zijn geur.