Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-11%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Woman No. 1

uitverkocht producten +

De geur +

Inspirerend doorheen de dag

Betty Barclay Woman No. 1 is een betoverend frisse bloemengeur voor dames uit de bloemig-fruitige geurfamilie. Het lichte parfum werd gelanceerd in 2008 en brengt de drager naar een vrolijke mediterrane bloementuin. De geur behoort tot een driedelige serie, de andere geuren zijn Woman No. 2 en Woman No. 3.

Het label Betty Barclay beschrijft de geur als een opwindende toevoeging aan "Happy Hours", en de topnoot opent de geur met een levendige, frisse en zeer speciale fruitgeur. Sinaasappel en mandarijn worden nog aromatischer met sappige rode bessen en neroli. De hartnoot voegt de betoverende geur van bloesem, delicate jasmijn en verse dauwerige pioenroos toe aan de compositie. Rijpe abrikozen zorgen voor fruitige zoetheid en vormen fascinerende geurakkoorden met de citroenaroma's van de topnoot, met sensuele accenten in de basisnoot. Muskus en amber geven Betty Barclay Woman No. 1 veel vrouwelijke sensualiteit en elegantie. Een vleugje zoete vanillemelk en edele rozenhoutnoten maken de geur nog zachter en karakteristieker.

Betty Barclay Woman No. 1 is een vrolijke, ongecompliceerde vrouwengeur, die de drager de hele dag door licht, licht en levendig begeleidt. Het past zich moeiteloos aan elk type en elke gelegenheid aan. Bijzonder hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten maken het parfum extreem intens en duurzaam.

Kopnoten:
Neroli
Sinaasappel
rode bessen
Mandarijn
Hartnoten:
Pinksterroos
bloemrijke geuren
jasmijnblad
Abrikoos
Basisnoten:
Ambra
muskus
vanillemelk
houtige geuren
Jaar van uitgave:
2008

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten