Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Wild Flower

uitverkocht producten +

De geur +

Betty Barclay Wild Flower Een geur van drome

Betty Barclay staat bekend om zijn frisse, bloemige geuren die passen bij elke situatie. Met Betty Barclay Wild Flower doet het merk in 2022 een volgende duit in het zakje. Het bloemig-frisse damesparfum opent met citroen, framboos en roze peper. In de hartnoot vormen jasmijn, roos en pioenroos samen een bloemig trio, terwijl tonkaboon, vanille en witte ceder de toon zetten in de basisnoot. Deze Barclay stelt haar fans niet teleur en behoudt het klassieke Betty Barclay DNA van een parfum voor elke gelegenheid. De bloemige noot maakt Betty Barclay Wild Flower tot een favoriet voor de warme seizoenen.

De kostbare flacon van Betty Barclay Wild Flower is bijna een talisman. Het ronde glazen lichaam is transparant en heeft een reliëfachtige decoratie aan de onderkant die lijkt op zonnestralen. De gouden inscriptie is elegant op het glas aangebracht, waardoor het lichtgroene, doorschijnende parfum zichtbaar wordt. De gouden hals van de flacon wordt bedekt door een blauw-transparante beschermdop in de vorm van een bloem. Het bijzondere aan de dop is de uitsparing die de verstuiver vrijlaat. Het geeft de indruk dat een bloem uit een wilde weide wordt geplukt wanneer de beschermdop wordt verwijderd - een symbool voor Betty Barclay Wild Flower.

Het merk Betty Barclay ontstond in 1955 toen Max Berk de licentierechten van de Amerikaanse Jonathan Logan Group verwierf. Al in 1938 koopt Berk een textielfabriek in Mannheim, die hij ombouwt tot bovenkleding voor dames. Met de licentie brengt hij de mode op de markt onder de naam Betty Barclay, waarmee hij de basis legt voor een ongekend succesverhaal. In 1992 lanceert het merk zijn eerste parfum Betty Barclay, een zoet-pittige damesgeur met een bovengemiddelde houdbaarheid. Vele succesvolle damesgeuren volgden, zoals de Woman-lijn, Pure Pastel Lemon, Pure Sun en Dream Away, waarvoor Betty Barclay samenwerkte met gerenommeerde parfumeurs als Anne Flipo en Quentin Bisch. De parfumeur van Betty Barclay Wild Flower is nog niet bekend gemaakt door het merk. Muskus is een van de kwintessens van het Betty Barclay DNA, want samen met sandelhout en jasmijn is muskus de meest gebruikte geurnoot.

Een jonge vrouw in een lichte witte jurk loopt over een weiland. In de weide bloeit een grote verscheidenheid aan wilde bloemen. De kleine kleurspatten schitteren in alle kleuren op het groen van de grassen. Een frisse wind blaast het haar van de jonge vrouw uit haar gezicht en ze laat zich vallen, verloren in een droom. De promotiefilm van de Betty Barclay Wild Flower lijkt een droom die lichtheid en vrijheid uitstraalt. De pianomuziek op de achtergrond ondersteunt deze indruk, terwijl het getjilp van de vogels de kijker meeneemt in het dromerige landschap.

Kopnoten:
Citroen
Roze Peper
Frambozen
Hartnoten:
Jasmijn
Roos
Pinksterroos
Basisnoten:
wit cederhout
Tonkaboon
vanille
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten