Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-19%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Woman No. 2

De geur +

Een geur met persoonlijkheid - net zo kenmerkend als uzelf

De bloemig-oriëntaalse geur maakt indruk met zijn frisse intensiteit. De warme, aangenaam zachte geur benadrukt de vrouwelijkheid van de draagster met verleidelijke essences. Het sensuele boeket is het resultaat van de onvergelijkbare samenstelling van exquise bloemenakkoorden met houtachtige nuances.

Het ontvouwt zich in drie fasen. In het begin zijn de frisse, kruidige topnoten van bergamot en rozenhout fascinerend. Dit wordt gevolgd door de vrouwelijke, bloemige accenten van de hartnoot. Het hart van de verfijnde parfumcreatie wordt gevormd door delicate viooltjesbloesem, witte muskus en sandelhout. De lieflijke nuances harmoniëren perfect met de sensuele basisnoten van amber, bourbon vanille en cederhout. De basis fixeert de geur met zijn zoete, kruidige noten en maakt het elegante samenspel van vrouwelijke, verleidelijke essences compleet.

De buitengewone geur Betty Barclay Woman No. 2 is net zo veelzijdig en opwindend als de persoonlijkheid van de draagster. Met geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit en een uniek boeket voldoet Betty Barclay Woman No. 2 aan de hoge eisen van moderne, stijlbewuste vrouwen. De stijlvolle geurcreatie met persoonlijkheid geeft frisheid en elegantie dankzij de hoogwaardige essences. Met veel flair is een unieke geurbeleving gecreëerd, die indruk maakt door zijn apartheid en lichtheid. Betty Barclay Woman No. 2 is een klassieker geworden onder de verfijnde vrouwengeuren.

Kopnoten:
Bergamot
Rozenhout
Hartnoten:
Sandelhout
Viooltje
witte muskus
Basisnoten:
Amber
Bourbon-vanille
Ceder
Jaar van uitgave:
1999

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten