Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Precious Moments

De geur +

Met Betty Barclay Precious Moments strong en zelfverzekerde vrouwen benadrukken hun vrouwelijke kant zonder te wedden op zoete en ongebruikelijke nuances.

Stijlvol, elegant en harmonieus, de geur van bessen en houtsoorten, van specerijen en delicate bloemen verspreidt zich rond de drager en infatuate de zintuigen. In de topnoot vormen groen gebladerte, framboos en zwarte bes samen een melodische opening, die in de hartnoot samensmelt tot een sensuele symfonie.

Kardamom, freesia en pioenrozen zorgen voor bloemrijke lichtheid en een intensiteit die pure verleiding is en sensoriële momenten biedt zonder compromissen. In de basis neemt de magie niet af, maar de symfonie krijgt een nieuw akkoord voor de bekroning perfectie, dat in Betty Barclay Precious Moments bestaat uit bossen, musken, karamel en een delicate vanille.

Betty Barclay Precious Moments is een geur voor vrouwen die zich bewust zijn van het effect ervan op de mannelijke wereld en die graag spelen met de emoties van hun medemensen.

Kopnoten:
bladgroen
Frambozen
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Kardemom
Freesia
Pinksterroos
Basisnoten:
muskus
hout
karamel
vanille
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten