Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Oriental Bloom

De geur +

Fantasieën van avonturen in het Oosten met zijn mystieke schoonheid en talrijke bloemengeuren

Betty Barclay Oriental Bloom creëert een verlangen naar het Oosten en haar avonturen in verre onbekende werelden met een inspirerende, indrukwekkende verscheidenheid aan geuren.Het verleidt je om te dromen van oases van rust en romantische plaatsen, omringd door de betoverende schoonheid van het Oosten.De geur van Betty Barclay Oriental Bloom weerspiegelt de romantische, sensuele vrouw haar nieuwsgierigheid naar nieuwe ervaringen met vrouwelijke geuren.

Oriental Bloom opent met frisse bloemennoten van jasmijn en fresia, gecombineerd met sappige zoete peer, en in het hart van het verleidelijke parfum wordt delicate magnolia versterkt door de geur van zoete vanille en romige tonkaboon. Het heerlijke boeket wordt afgerond met een akkoord van zachte houtsoorten en intense muskus, waardoor een bloemenboeket van verschillende vrouwelijke geuren ontstaat dat de mystieke magie van het Oosten vangt en de zintuigen meevoert naar een verre oase met romantische avonturen.

De originele geurcreatie is niet te overheersend voor een oriëntaalse geur, is aangenaam sensueel en bevat een frisse, sportieve component. Het benadrukt sierlijk de natuurlijke schoonheid van de vrouwelijke persoonlijkheid en past bij elke vrouw die zich wil overgeven aan haar dromen van avontuur.

Kopnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten