Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Pure Sun

De geur +

Betty Barclay Pure Sun: Zonsopgang in een fle

De zon schijnt uit de hemel in Betty Barclay Pure Sun. Het zoet-bloemige damesparfum opent de geurpiramide met een heerlijke topnoot van orchidee, magnolia en geraea canescens. In de hartnoten strijden lotus, appelbloesem en neroli om aandacht. De basis is een zonsondergang van benzoë, sandelhout en hinokihout. De vloeibare zonnestralen creëren de smaak van mango op de tong en doen denken aan zonsopgangen aan zee. Het is geschikt voor de frissere avonduren na een warme dag om de zonnestralen te verlengen. Een weelderige geur met een goede sillage en een lange levensduur die een helder accent legt bij het uitgaan.

De flacon van Betty Barclay Pure Sun schittert als een bokaal die een slok pure zonneschijn belooft. Het glazen lichaam is rond en bolvormig. Een kleurverloop van rood naar geel geeft de indruk dat de zon opkomt aan zee in de fles. Op de voorkant van de zon in de fles staat de inscriptie "Betty Barclay Pure Sun " in het wit. De verstuiver bevindt zich rechtsboven, afgedekt door een helderwitte beschermdop. De flacon is de fysieke interpretatie van de zonnige geur die erin zit.

Achter de melodieus klinkende naam Betty Barclay gaat een mode-imperium schuil dat al sinds 1938 groeit. Het begon allemaal met Max Berk, die een kledingfabriek in Mannheim kocht en overschakelde op dameskleding. In de jaren 1950 ontdekte hij het tienermerk Betty Barclay in de VS en verwierf de distributierechten voor Europa. Ondertussen heeft de Betty Barclay Group internationale merken gecreëerd zoals Gil Bret, Vera Mont en Saint Jacques en zijn productassortiment uitgebreid met accessoires, schoenen, zonnebrillen en parfums. De bekendste parfumeurs van het label zijn Anne Flipo, Quentin Bisch en Ursula Wandel. Wie er achter de Betty Barclay Pure Sun zit, blijft voorlopig nog geheim.

Het merk Betty Barclay heeft de sociale media ontdekt voor zijn online aanwezigheid. Betty Barclay Pure Sun wordt daar op een opvallende manier gepresenteerd. Op één foto wordt de fles van achteren belicht door de zon, een nerolibloesem verwijst naar de zoete geur die erin zit. Op een andere foto ligt de fles op een zanderige handdoek, verlicht door de zon. Zonnige gele slippers staan op de achtergrond en roepen beelden op van ontspannen dagen op het strand. Op de voorgrond liggen twee parelarmbanden met de woorden "Pure" en "Sun".

Kopnoten:
Orchidee
Magnolia
Geraea canescens
Hartnoten:
Lotus
Neroli
appelbloesem
Basisnoten:
Benzoë
Sandelhout
hinokihout
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten