Geen resultaten resultaat: resultaten:

Betty Barclay Tender Love

De geur +

Betty Barclay Tender Love - bloemig en zomers

De vrouwengeur Betty Barclay Tender Love verscheen in 2020 en betovert de drager ervan met delicate, zomerse bloemen en een licht bruisend effect.

De zomerse, frisse opening wordt verzorgd door de topnoot van bergamot en mandarijn. Dit is de dominante noot van het parfum. Het verfrist en roept een beeld op van de zomer in Toscane in de ogen van de geest. De zachte, bloemige hartnoot bestaat uit twee klassieke geuren voor damesparfums: Freesia en jasmijn zorgen voor een vleugje tedere vrouwelijkheid. De warme basis van amber en muskus maakt de geur compleet.

De Betty Barclay parfums zijn al meer dan 20 jaar populaire allround talenten, en ze zijn geschikt voor jonge en volwassen dames op elk moment van de dag (en nacht). Ze zijn geurig, delicaat, met een fris tintje voor het dagelijkse leven op kantoor, voor een ontbijt met je beste vriendin, voor de verjaardag van je zus, voor een wandeling door de stad met je geliefde. Zo treedt het in 2020 Betty Barclay Tender Love uitgebrachte parfum ook in de voetsporen van zijn populaire voorgangers. Een moderne geur, fris en bloemrijk tegelijk, ideaal voor een zonnige dag aan het meer en ook een perfecte metgezel voor de zomervakantie.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
Freesia
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1