Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Tender Blossom

uitverkocht producten +

De geur +

De geur van delicate bloemen

Het Duitse bedrijf is gevestigd in Nußloch, vlakbij Heidelberg. Betty Barclay bestaat al sinds 1955 en heeft zich gevestigd als een internationaal merk. Lifestyle mode, sieraden, tassen en accessoires maken deel uit van het portfolio, en de geuren van het label zijn ook populair.

De geur Betty Barclay Tender Blossom, wat vertaald "delicate bloesem" betekent, doet zijn naam eer aan. Het werd gelanceerd in 2013 en het aroma is een weergave van delicate bloesem. Pure lente, fris, zacht en fruitige vitaliteit openen zich in de topnoten van zongerijpte meloen, cyclamen en exotische lychee. De hartnoot betovert met frisse bloemennoten van elegante pioenroos, delicate magnolia en fresia. Ze spreken een geheel eigen taal en hullen de drager in bloemige frisheid. De basisnoot is romantisch en mysterieus en bestaat uit muskus, sandelhout en cederhout.

Betty Barclay Tender Blossom is een individuele geur voor vrouwen die een sterke persoonlijkheid benadrukt. Het is een eerbetoon aan zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. Het creëert ook een gevoel van nieuwe paden en verborgen paden. Luxe en lifestyle, wilskracht, sensualiteit en vrouwelijkheid komen samen in de heerlijke aroma's. Elke vrouw kan haar individualiteit en persoonlijkheid benadrukken met Betty Barclay Tender Blossom. De zomergeur is onopvallend en brengt een gevoel van vreugde en luchtigheid naar vele gelegenheden.

Kopnoten:
Meloen
Lychee
Cyclamen
Hartnoten:
Pinksterroos
Magnolia
Freesia
Basisnoten:
Sandelhout
muskus
Ceder
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten