Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Dream Away

De geur +

Een geur die u uitnodigt tot dromen

Dromerig, speels en onvergelijkbaar vrouwelijk is de delicate Betty Barclay Dream Away. Deze fijne damesgeur omhult haar draagster met een romantisch, luchtig aroma dat tot dromen inspireert en verlangens wekt.Frisse fruitige noten openen het heerlijke Betty Barclay Dream Away. Scherp-zoete mandarijn en knapperige appel ontmoeten de lichtzure, aromatische nuances van wilde artemisia. De frisse, zelfverzekerde topnoot geeft de geur een vrolijke lichtheid en dromerige luchtigheid.

In de poederige, zijdeachtige hartnoot smelten sensuele, bloemige jasmijn en verleidelijke viooltjes samen tot een exquise bloemenmelange die sluimerende verlangens wekt. Zoete, sappige perzikakkoorden ronden harmonieus de vrouwelijke, speelse hartnoot van Betty Barclay Dream Away af. De sensuele, zoete basisnoot geeft Betty Barclay Dream Away zijn onweerstaanbaar verleidelijk karakter. Smakelijke vanille en mystieke patchoeli strelen een kern van afrodiserende muskusakkoorden. Het poederachtige, mysterieuze boeket completeert de vrouwelijke, bloemig-lichte geur.

Met zijn fruitige, lichte en luchtige nuances is Betty Barclay Dream Away een perfecte geur voor het dagelijks leven. De delicate vrouwelijkheid en vrolijke luchthartigheid nodigen uit om te dromen en wekken het verlangen om deze dromen waar te maken. Het is een romantische, speelse geur voor moderne vrouwen die hun dromen in eigen hand nemen.

Kopnoten:
Mandarijn
artemisia
Appel
Hartnoten:
Jasmijn
Perzik
Viooltje
Basisnoten:
witte muskus
vanille
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten