Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Betty Barclay Happiness

De geur +

Betty Barclay Happiness - Pure levensvreugde en zorgeloze lichtheid in de vorm van een geur

Zoet fruit, delicate bloemen en een sensueel muskusakkoord worden in Betty Barclay Happiness gecombineerd tot een vrolijke, vrouwelijke compositie vol zorgeloze lichtheid. De moderne damesgeur zit vol positieve energie en benadrukt met zijn zonnige karakter de natuurlijke schoonheid en levensvreugde van de draagster. De perfecte geur voor alle vrouwen die van het leven genieten, vol zelfvertrouwen hun eigen weg gaan en zichzelf niet altijd te serieus nemen.

Betty Barclay Happiness opent met een verfrissend zoete fruitcocktail. Knapperige appel, sappige peer en het lichte zuur van zwarte bes smelten samen tot een verkwikkend mengsel. Het hart van de geur wordt gevormd door een weelderig bloemenboeket van sensuele, zoete jasmijn en romantische roos, zachtjes omgeven door een fijne vanillenuance. De basis van muskus en amber rondt de geraffineerde compositie af, verleent het subtiele elegantie en laat het zachtjes vervagen.

De moderne verfijning en stralende lichtheid van Betty Barclay Happiness wordt ook weerspiegeld in het ontwerp van de flacon. Het combineert een tijdloos elegante vorm met een delicaat, vrouwelijk kleurenschema in roze en goud. De fles zelf is gemaakt van kristalhelder glas dat de glinsterende lichtroze vloeistof binnenin onthult. Uitgewerkte details en gimmicks zijn bewust weggelaten: alleen de merknaam en de geurnaam staan in gouden letters op de voorkant van de flacon. Het moderne ontwerp wordt bekroond door een ronde dop in glanzend goud. Met zijn tijdloze elegantie en stralende gouden accenten is de flacon van Betty Barclay Happiness een echte blikvanger in elke geurcollectie.

Joie de vivre, zelfvertrouwen en innerlijk geluk - deze waarden stralen niet alleen uit de geur zelf, maar staan ook centraal in de reclamecampagne voor Betty Barclay Happiness. Annika Lau is het gezicht van de campagne. Met haar vrolijke, open en positieve houding belichaamt de presentatrice, redactrice en woordvoerster precies waar de geur voor staat.

Haar stralende lach en levensbevestigende charisma komen vakkundig naar voren in de commercial. De korte clip toont Annika Lau in ontspannen poses met een brede glimlach op haar gezicht. Haar zacht vloeiende blouse in delicaat roze sluit aan bij het kleurenschema van de flacon en onderstreept tegelijkertijd de moderne vrouwelijkheid van de geur. De beelden worden begeleid door vrolijke muziek die de zorgeloze stemming versterkt.

Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten