Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

9 344
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Shiseido Zen for Men

uitverkocht producten +

De geur +

Onbeteugelde levenslust en grenzeloze dynamiek

De oosters-houten luxe Shiseido parfum Zen for Men is een olfactorisch meesterwerk met innovatieve, fascinerende geuren. Het belichaamt joie de vivre, krachtige energie, grenzeloze dynamiek en onvoorwaardelijke passie voor moderne mannelijkheid in al zijn facetten. Een geur vol vitaliteit en zelfvertrouwen. Het parfum opent energiek en verkwikkend. Verse bergamot en rijpe kinkan sinaasappel in de topnoot zorgen voor een fascinerend sprankelende geurbeleving. Het wordt versterkt door de sappige, delicaat zoete Nashi peer.

De intense hartnoot van Shiseido rhododendron Zen for Men behoort tot de sterk kruidige nootmuskaat en de onweerstaanbare zomergeur van rhododendron. Een elegante, delicate nuance van frisse viooltjes, als een vleugje zomerwind, zet de dominante noten discreet op hun plaats. De basisnoot sluit de geur af met extreem mannelijke lederen aroma's en elegante sensuele muskus. Ze worden begeleid door patchouli-akkoorden die de geurbeleving in de finish samenvatten. Naast groene noten brengt patchouli levendige citrus- en kruidige noten in het spel, onderstreept door elegante houtachtige aroma's.

Shiseido Zen for Men is een indrukwekkend mannelijk parfum met ongecorrigeerde geuren en veel fantasie. Het combineert op indrukwekkende wijze aantrekkelijke mannelijke elegantie en sensualiteit, gecombineerd met moderne dynamiek en sympathiek zelfvertrouwen. Het luxe parfum geeft de drager een fascinerende uitstraling met veel charme en levensvreugde bij elke gelegenheid en elke gelegenheid.

Kopnoten:
Bergamot
Sinaasappel
Peer
Hartnoten:
Muskaatnoot
Viooltje
rododendron
Basisnoten:
muskus
Patchoeli
leder
Parfumeur:
Françoise Caron, Francis Kurkdjian
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Shiseido Zen for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Romed1990
individueel en verfrissend

Een geur met individueel karakter die door zijn verfrissende manier op onopvallende manier een heel eigen stijl reflecteert. In de huidige tijd met een enorme keuze aan geuren een zeer goede keuze.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten