Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Shiseido Parfum

Shiseido Parfum kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Edele creaties voor esthetische geurbelevingen

De Japanse parfumkunst creëert harmonieuze geurcomposities van de hoogste perfectie. Shiseido Parfum is toegewijd aan tradities uit het Verre Oosten die geuren waarderen als een expressie van een gecultiveerde persoonlijkheid. De geuren gecreëerd door Shiseido zijn een prachtige getuigenis van de moderne Aziatische parfumerie. Ze fascineren met intense bloemige noten, waaraan fruitige essences en aroma's van fijne houtsoorten en muskus een bijzondere expressiviteit verlenen. Een Shiseido parfum is gunstig voor wie meer wil dan een parfum, maar een waar kunstwerk met de moed om vernieuwend te creëren.

Een parfum kopen op Shiseido betekent een betoverende, harmonieuze geurbeleving die niet duur hoeft te zijn.

Shiseido Parfum - bloemig-frisse geurcreaties met edele muskusnoten

Shiseido Zen uit 2007 is een bloemig-houtachtig parfum voor vrouwen dat verrast met veel fruitige aroma's, vooral in de topnoot. Grapefruit, bergamot, sinaasappel en ananas flirten met delicate bloemige noten van roos, viooltje, sneeuwklokje en hyacint. Witte muskus, patchoeli en houtachtige noten ronden het parfum elegant vrouwelijk af. De bijzonder sensuele geur fascineert met bloemige frisheid en zelfbewuste elegantie. Een bijzonder zachte, aromatische douchegel en lichaamscrème naast het eau de parfum maken de unieke geurenreeks compleet.

Het in 2015 gelanceerde Shiseido parfum voor vrouwen Ever Bloom fascineert met een bloemige dans van lotus, jasmijn, Bulgaarse roos, viooltje, oranjebloesem en gardenia. Muskus en hinokihout geven het parfum diepte en elegantie. De harmonieuze geur van Shiseido Ever Bloom bekoort alle zintuigen met een melodie van aroma's die op gedurfde en vernieuwende wijze de traditionele geurpiramide doorbreekt. Naast eau de toilette en eau de parfum bevat de indrukwekkende, vrouwelijke geurenreeks douchecrème, bodylotion en bodycrème.

Zen for Men is een opwindende Shiseido geur voor mannen die het verlangen naar vrijheid en joie de vivre associeert. Kruidige en houtachtige aroma's, ondersteund door muskus en delicate viooltjesbloesem, kenmerken de eau de toilette, de after shave lotion en de douchegel.

Geïnteresseerden kunnen alle geurlijnen van Shiseido perfume online kopen. Het internet biedt verschillende manieren om Shiseido parfum goedkoop te kopen.

Meester parfumeurs voor luxe parfums

De beroemde Franse parfumeur Michel Almairac is de neus achter de betoverende geur van Shiseido Zen. Uit de lijst van zijn meer dan 150 parfums blijkt zijn betrokkenheid bij bijna alle modelabels onder wier naam ook parfums worden uitgebracht. Op de lijst staan illustere namen als Giorgio Armani, Burberry, Escada en Gucci.

De parfumeur van Shiseido Ever Bloom is Aurélien Guichard. De jonge Fransman heeft naam gemaakt in de wereld van parfums met zijn indrukwekkende betrokkenheid bij labels als Dolce & Gabbana, Versace en Gucci. Momenteel kan hij wijzen op de samenstelling van 95 gerenommeerde geuren. Zijn betrokkenheid bij Shiseido Parfum is een ander wereldwijd succes voor zijn werk.

Belangstellenden hoeven niet naar Japan te reizen om het unieke Shiseido parfum te kopen. In goede online winkels is er de mogelijkheid om Shiseido parfum online te kopen. De betoverende, harmonieuze luxeparfums van Shiseido zijn lang houdbaar dankzij de edelste aroma's en essences van de hoogste kwaliteit. Shiseido parfum blijft zijn unieke magie uit het Verre Oosten uitstralen met moderne aantrekkingskracht, zelfs na uren. Een magie die de bijzondere cultuur van de drager op indrukwekkende wijze in de verf zet.

Beoordeling +

Commentaar van Daudys
Mijn huid is verbeterd

Mijn huid en ik waren een tijd lang op voet van oorlog! Shiseido heeft mij echter heel goed geholpen. Nu heb ik een perfect verzorgd huidbeeld.

Commentaar van Romed1990
individueel en verfrissend

Een geur met individueel karakter die door zijn verfrissende manier op onopvallende manier een heel eigen stijl reflecteert. In de huidige tijd met een enorme keuze aan geuren een zeer goede keuze.

Commentaar van Seseatity78
Stijlvol

Echt een geur met klasse en stijl! En tegen een superprijs!

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
9 358
toepassen
vandaag tot-59%1