Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

L'Occitane Herbae Spartium

De geur +

L'Occitane Herbae Spartium - Een licht, zomers eerbetoon aan de unieke schoonheid van de natuu

Met L'Occitane Herbae Spartium heeft het Franse merk L'Occitane een heerlijk frisse en zorgeloze zomergeur voor vrouwen gecreëerd. De buitengewone compositie met bloemig-groene accenten, vers fruit en warme houtnoten viert de onvergelijkbare schoonheid van de wilde, ongerepte natuur.

De exclusieve geur opent met een verkwikkende topnoot van exotische kruiden, pittige grapefruit en rabarberblad. In het hart van de compositie ontvouwt zich het unieke aroma van geurig lievevrouwe gras. De onmiskenbaar zoete en aromatische geur doet denken aan lievevrouwebedstro met lichte nuances van vanille en vers hooi. Sensuele bloemennoten van brem en jasmijn ronden de hartnoten af en nestelen zich zachtjes rond het zoete gras. Een verleidelijk elegante basisnoot van licht hout, poederig-zachte sylcolide en balsamico-zoete ylang-ylang rondt L'Occitane Herbae Spartium af.

De moderne flacon met zijn frisse maar elegante ontwerp weerspiegelt ook visueel de exclusieve samenstelling. De flacon is gemaakt van kristalhelder glas van hoge kwaliteit en bekoort door zijn klassieke, zacht afgeronde vorm en minimalistische moderne design. De naam van het parfum is te lezen op de voorkant van de flacon in duidelijke zwarte letters. Het kleurloze parfum in de flacon onthult een bijzonder detail: het slanke stijgbuisje is in een lichte tint groen, wat doet denken aan een vers grassprietje - een speelse verwijzing naar het aromatische mariagras in de compositie.

Een andere blikvanger van de fles van L'Occitane Herbae Spartium is de unieke dop in felle zomerkleuren. Deze is versierd met een patroon van groene grassen met felgele bloemen op een groenblauwe achtergrond. De dop wordt bekroond door een felgeel ovaal met het gegraveerde logo van L'Occitane.

Achter de betoverend lichte en zomerse L'Occitane Herbae Spartium zit het Franse cosmeticabedrijf L'Occitane en Provence, dat bekend staat om zijn duurzame en traditioneel geproduceerde natuurlijke cosmetica. Het bedrijf werd in 1976 opgericht door Olivier Baussan en gebruikt kostbare essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten voor zijn exclusieve producten. Voor het team van L'Occitane en Provence is de grootste inspiratiebron voor deze cosmeticaproducten de natuur zelf, haar ongebreidelde schoonheid en haar heilzame krachten. Daarom komt respect voor de natuur op de eerste plaats.

Om de kostbare schatten van de natuur te behouden en de belangrijke biodiversiteit te beschermen, vertrouwt het bedrijf op duurzame productie in het zuiden van Frankrijk en directe samenwerking met geselecteerde boeren in het hele land die de waardevolle grondstoffen voor L'Occitane verbouwen, waarbij altijd de hoogste kwaliteit wordt geleverd.

Kopnoten:
Kruiden
Grapefruit
rabarberblad
Hartnoten:
heidebrem
jasmijn-absolue
Dame Gras Absoluut
Basisnoten:
licht hout
sylkolide
Ylang Ylang
Jaar van uitgave:
2023
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten