Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

De geur +

Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya: Een frisse bloemengeu

De geurlijn Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya voor vrouwen wordt sinds 2021 uitgebracht. Het maakt deel uit van de Karl City geurlijn, die is gewijd aan Karl's favoriete steden Lagerfeld.

Het Eau de Parfum begint met een topnoot van rabarber, aquatische noten en sudachi, een groene citrusvrucht uit Japan. De topnoot is zeer fris, fruitig en licht zuur. Kersenbloesem, pioenroos en magnolia in de hartnoot geven de geur een zacht bloemenakkoord met een subtiele zoetheid. Cederhout, amber en witte muskus vormen een heerlijk romige en houtachtige basis. De gematigde geur past bij elke gelegenheid, zelfs bij warme temperaturen Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya wordt niet te opdringerig.

Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya toont zijn lichtrode kleur door de glazen fles heen. De randen van de cilinder zijn afgerond, waardoor de fles er erg mooi uitziet en goed in de hand ligt. Een zwarte, glanzende dop sluit de zilveren spuitkop af. Op de voorkant staat op het witte etiket de handtekening van Karl Lagerfeld, of beter gezegd alleen zijn voornaam, in het zwart. Daaronder staat in rode letters "Tokyo" en daaronder, weer in zwarte letters, "Shibuya". De terugkerende elementen van rood en zwart creëren een spanning die harmonieus in toom wordt gehouden door het rode kader van het label. De geur heeft ook een spanning die wordt geharmoniseerd door verschillende elementen.

Emilie Bevierre-Coppermann wist al op 13-jarige leeftijd dat ze parfumeur wilde worden. Haar pad leidde haar dan ook heel vastberaden naar een studie scheikunde en vervolgens naar een opleiding aan het ISIPCA. Al meer dan 20 jaar creëert de Française karakteristieke geuren. Omdat ze graag een verrassend element in haar geuren verwerkt. Voor haar is het net zo belangrijk dat ze dromen waarmaakt met haar creaties. Haar creaties, waaronder ook Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya, laten zien dat dit een goede combinatie is. Burberry Brit Sheer en Paco Rabanne Black XS for Her zijn andere voorbeelden van haar vaardigheden.

Er verschenen verschillende promotiefoto's voor de reclamecampagne voor Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya. Op één ervan zien we de fles op een tafel liggen. Onder het flesje staat een foto van bloeiende kersenbomen, daarnaast een kaart van de metro van Tokio en een metrokaartje. Er is ook een foto met veel reclameborden, wat zeker verwijst naar de naam van het parfum.

Shibuya is een wijk in Tokio die beroemd is om zijn winkels en entertainment. De geur toont dus ook een vrolijke lichtheid, een verrassingsfactor en een mooie harmonie.

Kopnoten:
Sudachi
Rabarber
aquatische geuren
Hartnoten:
Pinksterroos
kersbloesem
Magnolia
Basisnoten:
Cederhout
Amber
witte muskus
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten