Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Classic Grey

uitverkocht producten +

De geur +

Moderne elegantie ontmoet sensuele zoetheid

Het modelabel Lagerfeld heeft een nieuwe mannengeur ontwikkeld, Lagerfeld Classic Grey, die een liefdevolle hommage is aan de iconische klassieke geur Lagerfeld Classic. Zijn onmiskenbare en onweerstaanbare karakter dient als inspiratie voor de moderne heruitgave, die net zo krachtig en heerlijk is als het origineel, maar werkt met heel andere geurnoten.In een meeslepende, moderne compositie opent Lagerfeld Lagerfeld Classic Grey met een bloemig-groene topnoot. Laurier en hazelnoot vermengen zich met de heerlijk delicate bloemenaroma's van lavendel. In de hartnoot combineren de edele houtachtige akkoorden van eik, Atlasceder en Himalayaceder tot een elegante, stijlvolle melange. De balsamico-zoete basisnoot met sandelhout, vanille en mos geeft de geur een sensuele warmte en aangename diepte.

Vanaf de eerste blik op de elegante fles is duidelijk wat Lagerfeld inspireerde voor de Lagerfeld Classic Grey. De fles is een moderne herinterpretatie van de buitengewone fles Classic. De fles is een moderne herinterpretatie van de buitengewone Lagerfeld Classic flacon. De hoge, slanke flacon met zijn afgeronde hoeken is tijdloos elegant en overtuigt vandaag nog evenzeer als meer dan veertig jaar geleden. Het opvallende ringdetail op de dop is ook behouden. De meest opvallende verandering is waarschijnlijk het nieuwe kleurenconcept. In overeenstemming met de naam van het parfum heeft Lagerfeld Lagerfeld Classic Grey verpakt in een elegante grijze kleur. Dit harmonieert perfect met het minimalistische ontwerp en de kleine zilveren accenten.

Het modehuis Lagerfeld is natuurlijk vernoemd naar Karl Lagerfeld. De Duitser was een van de meest succesvolle ontwerpers en wordt - mede dankzij zijn onmiskenbare persoonlijke stijl - beschouwd als een absoluut icoon in de branche. Lagerfeld is in feite het modemerk dat de in Hamburg geboren ontwerper in de jaren tachtig oprichtte. Sindsdien is het label verschillende keren van eigenaar veranderd, zelfs enkele jaren terug in handen van Karl Lagerfeld, maar tegenwoordig behoort het toe aan de investeringsmaatschappij Apax Partners.Ook al was Karl Lagerfeld niet meer actief als ontwerper voor Lagerfeld, het label wist altijd zijn typische stijl te behouden en bleef dus interessant voor fans van de modeontwerper.

Voor de productie en distributie van de Lagerfeld geuren heeft het modehuis een exclusieve licentiepartner gevonden die wordt beschouwd als een absolute expert in de industrie: Interparfums. Het in 1982 in Frankrijk opgerichte bedrijf is een van de bekendste producenten van parfums en heeft zich gespecialiseerd in duurdere merkgeuren. Via talrijke licenties is Interparfums verantwoordelijk voor een groot aantal parfums van grote merken - ook uit het luxesegment. Naast Lagerfeld zijn prominente licentiepartners Coach, Montblanc, Guess, Jimmy Choo, Lanvin en Oscar de la Renta.

Kopnoten:
Laurier
hazelnootblad
Lavendel
Hartnoten:
eikhout
atlasceder
Himalaya ceder
Basisnoten:
Sandelhout
vanille
Mos
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten