Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume

De geur +

Parijse Chique met romantische elegantie

Gelanceerd in 2020, Lagerfeld Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume is een fruitige en frisse vrouwengeur. Geïnspireerd door de elegantie, het kosmopolitische uiterlijk van de Parijse vrouwen en de ongelooflijke verscheidenheid aan mode in de stad, is het parfum een echte allrounder. Gemaakt voor alle warme dagen van het jaar, Lagerfeld Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume past niet alleen overdag maar ook 's avonds. Of u het parfum nu in uw vrije tijd of op het werk draagt, het is altijd een mooie metgezel.

Parfumeur Emilie Bevierre-Coppermann heeft een topnoot gemaakt van mandarijnensinaasappel, violet blad en grapefruit voor Lagerfeld Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume. Gardenia's, jasmijn en rozen verschijnen in de hartnoot voordat de basis van muskus, sandelhout en patchoeli aankomt. Door de fijne samenstelling van de bloemen vullen ze elkaar harmonieus aan en valt geen enkele noot onaantrekkelijk op.

Het is een olfactorisch ontwerp dat, net als de mode van de beroemde Karl Lagerfeld, inspireert met zijn discrete elegantie. Lagerfeld Karl Paris 21 Rue Saint-Guillaume is ingehouden luxe voor de zintuigen, wat niet alleen vrienden van het merk Lagerfeld inspireert. Verfijnd, stedelijk, vrouwelijk en romantisch, maar tegelijkertijd volwassen. Dit eau de parfum is verre van uitputtend, maar ook verre van mainstream.

Kopnoten:
Mandarijn
Grapefruit
Viooltjesblad
Hartnoten:
Roos
Jasmijn
Gardenia
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Emilie Bevierre-Coppermann, Symrise
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten