Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lagerfeld Bois de Cyprès

uitverkocht producten +

De geur +

Lagerfeld Bois de Cyprès: Het verkwikkende groe

Lagerfeld Bois de Cyprès is een mannengeur uit 2023. Fris, groen en aromatisch van karakter, straalt het een elegante charme uit die op elk moment van de dag of het jaar nieuwe impulsen geeft. Fruitige mandarijn, frisse citroen en kruidige kardemom openen de geur. In de hartnoot ontvouwt cipres zijn frisse, groene noten. Watermunt en lavendel zorgen voor extra frisheid. Vetiver en salie absolue houden de geur ook in de basis fris, kruidig en groen, alleen kasjmierhout brengt wat warmte en romigheid naast de houtachtige noten.

De flacon van Lagerfeld Bois de Cyprès weerspiegelt het groene karakter van de geur. Een kleurverloop van transparant naar groen bedekt de cilindrische flacon van de basis tot de spraykop. De brede, eveneens cilindervormige dop is weer transparant en vormt zo een luchtig frame. De flacon en de dop komen onder een hoek samen, waardoor een prachtige symmetrie ontstaat die als harmonie terugkomt in de geur. Op de gebruikelijke minimalistische manier zijn de naam van het parfum en het merk in zwarte letters op de voorkant te lezen. De flacon is verpakt in een elegante lederlook doos in zwart, wit en groen.

Alexandra Carlin is een kunstenares die oorspronkelijk haar creatieve potentieel in woorden wilde omzetten. Bij toeval hoorde ze op de radio een interview met een parfumeur. Zijn passie voor zijn vak fascineerde haar zo erg dat ze haar studie literatuur opgaf en natuurwetenschappen ging studeren. Uiteindelijk volgde ze een opleiding aan het ISIPCA. Daarna vond ze een baan bij Symrise, een van de grootste producenten van geur- en smaakstoffen. In New York werkte ze samen met de beroemde parfumeur Maurice Roucel. Zoals het leven gaat, kwam ze er na een tijdje achter dat hij de man was die ze jaren geleden op de radio had gehoord. Carlin is nu een veelgevraagd parfumeur die bekend staat om haar emotionele creaties. Met Lagerfeld Bois de Cyprès heeft ze een geur gecreëerd die levensvreugde en elegantie uitstraalt.

Lagerfeld Bois de Cyprès wordt geadverteerd met productfoto's waarop de fles afzonderlijk of met verpakking te zien is. Slechts één foto heeft iets meer inhoud. Deze toont de fles Bois de Cyprès naast de fles van de vrouwengeur Lagerfeld Fleur de Pivoine, die op hetzelfde moment werd gelanceerd. Een groen leren lint is om de flacon gewikkeld, waarmee een cipres tak aan de flacon wordt gebonden en zo de hoofdnoot van de geur tot uitdrukking wordt gebracht.

Kopnoten:
Kardemom
Mandarijn
Citroen
Hartnoten:
Lavendel
watermunt
Cipres
Basisnoten:
kasjmierhout
salie-absolue
Vetiver
Parfumeur:
Alexandra Carlin
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten