Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als een geur de woorden Lagerfeld en Classic op zich verenigt, moet het iets bijzonders zijn. Dit parfum, dat in 1978 werd gelanceerd, was KarlLagerfeld 's intrede in de wereld van de geuren.

Ron Winnegrade is er in samenwerking met de Duitse sterontwerper in geslaagd om een pittig oosters mannenparfum te creëren met een bovengemiddelde sillage en duurzaamheid. Een genie die alleen uit het huis van Karl Lagerfeld kan komen.

Lagerfeld Classic goedkoop kopen

De geur +

Klassieke elegantie voor heren

De meest succesvolle Duitse ontwerper Karl Lagerfeld lanceerde Classic zijn eerste geur in Lagerfeld 1978, die vandaag de dag nog steeds een populaire klassieker is onder de mannenparfums. Oosterse gemengd met houtachtige notenClassic , onderstreept Lagerfeld het de persoonlijkheid van de elegante heer die waarde hecht aan stijl, traditie, kwaliteit en exclusiviteit. De tijdloze geur is een sensuele verschijning die zowel overdag als 's avonds klassieke elegantie uitstraalt.

Het opent Classic met Lagerfeld verse noten van citroen, dragon, bergamot en grassen. Salie voegt een kruidige warmte toe aan de eerste indruk van de geur. Hoe bijzonder de frisse start met kruiden ook mag lijken, het gaat verder in de hartnoot. Sandelhout en cederhout zorgen voor het warme, mannelijke karakter, terwijl roos en jasmijn een zoete, vrouwelijke component creëren die de absoluut individuele en exclusieve geur zo bijzonder maakt. Tabak creëert rokerige akkoorden die de zoete ingrediënten die de geur onweerstaanbaar mannelijk doen lijken en de zoete ingrediënten iets geven dat er onweerstaanbaar mannelijk uitziet. In de basis ontvouwen zich betoverende muskus, zoete vanille en ambergris, vers eikenmos en diep mannelijke tonkaboon met een afrodisiacum effect.

De compositie van zowel typisch mannelijke als vrouwelijke noten wordt gecombineerd om een harmonieus en elegant totaalbeeld te creëren dat ongeëvenaard is in de wereld van de mannenparfums.

Kopnoten:
aldehyde
grasige geuren
Estragon
Salie
Bergamot
Citroen
Hartnoten:
Sandelhout
Patchoeli
wortelen
Jasmijn
Cederhout
Roos
Tabak
Basisnoten:
muskus
Ambra
Tonkaboon
vanille
Eikenmos
Parfumeur:
Ron Winnegrade
Jaar van uitgave:
1978

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lagerfeld Classic met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Careter
echt top!

Deze deo is zijj prijs helemaal waard en je hoeft je geen zorgen meer te maken over nare geurtjes. Zuinig gebruiken - het is Lagerfeld door en door. Kwaliteit gaat voor kwantiteit.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Lagerfeld Classic in vergelijking met de SRP